سلام بر بروبچ کنکوری
از همین امروز رسما میخواهیم کار مشاوره کنکور ۹۳ رو شروع کنیم. فعلا بنا بر این شده که در کسوت مدیر این بخش در خدمت دوستان باشم
تلاشم بر اینه که تو این تالار تا جایی که بشه کمک به داوطلبا بکنیم. قرارم نیست که خود محوری باشه و طبق فلسفه مانشت دوست داریم همه در بحثها شرکت کنند و نظرات و تجربیات خودشون رو با بقیه در میون بگذارند. من فقط چند تا پیشنهاد دارم که با شماها در میون میگذارم برای این که اینجا نظم بهتری پیدا کنه
اول این که به مرور زمان و متناسب با وقتش ممکنه بخشی از تاپیکهای مشاوره از پارسال به این قسمت اضافه بشه.
دوم این که اگر سوالی دارید که میخواهید بپرسید اول از همه تو تالار بگردید شاید قبلا سوال شما پرسیده شده و پاسخ داده شده باشد. اندکی زمان بگذارید قطعا جواب خیلی از سوالاتتون رو خواهید فهمید. اگر پیدا نکردید میتونید سوالتون رو پست کنید. در مواقعی هم که ببینم سوالتون تکراریه ان را حذف میکنم و شما رو به تاپیکی که سوالتون در اونجا پرسیده شده راهنمایی میکنیم. این طوری برای همه بهتره
سوم خواهشا سعی کنیم احترام همدیگر رو در این تالار حفظ کنیم. چون مشاوره امریست که تناقض ممکن است توش بسیار به وجود بیاید. هر کسی نظری داره و قطعا ممکنه ما با خیلی از نظرات مخالف باشیم. سعی کنیم در کمال ارامش مخالفتهامون رو با یکدیگر ابراز کنیم و افکار و عقیده های هم رو به نقد بکشیم. این طوری برای همه بهتره
امیدوارم همه با کمک هم قویترین قطب مشاوره کنکور رو در سال جدید برای بچه های کنکوری بسازیم. قطعا برای ساختن این قطب به کمک تک تک بچه هایی که تجربه های موفق و ناموفق در زمینه کنکور داشتند نیاز هست. امیدوارم با کمک هم بتونیم این کشتی رو به سر منزل مقصود برسانیم.
یا علی