عجب دوره زمونه ای شده ها!!!
اگر خانوما تصادف کنن واسه اینکه رانندگی شون بده ولی آقایون اگر تصادف کنن دارن آمار و زیاد می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب منطقی، یا بهتره بگم بی منطقی ای دارن این آقاییون!!!!!
آقای دکتر تنهایی رتبهی کنکور پسرا چه ربطی داشت به رانندگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا که فعلا این اقا تصادف کردن و نمی دونن چطوری به پدرشون بگن!!!!
بهتره یه فکری واسه ایشون کنین به جای اینکه واسهی اثبات فرض غلطتتون به این همه دلیل های غیر مرتبط رو بیارین!!!
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۳۵ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۲۰ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: باشه! قبول! خانومها رانندگیشون خوب نیست!(این قدر خودتون رو هلاک نکنید!)
اما این رو هم فراموش نکنید که ما یه دورهی مردسالاری رو پشت سر گذاشتیم! و این که هنوز یه آثاری ازش باقی مونده باشه به نظرم طبیعیه! این که مثلاً هنوز مردها توی رانندگی بهتر باشن! اما توی خیلی از زمینهها زنها بهترند و گسترهی این فعالیتها داره روز به روز بیشتر میشه ...
یه زمانی مردها فقط بلد بودن پول در بیارن! اما الآن به نظر من توی خیلی از خانوادهها درآمد خانومها بیشتر از آقایون هست!
بیشتر جمعیت دانشگاهها رو دخترا تشکیل میدن و واقعاً هم دانشجوهای فعالی هستند، مثلاً شاگرد اول ورودی ما دختر بود ...
واقعاً پیشرفت های که دختران و زنان در سالها اخیر کردن اون قدر زیاده که نمیشه این جا گفت!
همین مانشت رو نگاه کنید! چه قدر کاربرای دخترش فعال ترند
شما موجودات مذکر هم به جای نشستن و ایراد گرفتن از نقص هایی که هنوز باقی مونده یه فکری به حال خودتون کنید که عقب نمونید
یادمه ترم ۲ با دکتر آقاجانی معادلات داشتیم، سر کلاس تمرین میداد بعد میگفت یکی داوطلبانه بیاد پای تخته حل کنه، بعد همیشه دخترا داوطلب بودن، یه بار رو کرد به پسرا گفت: «نگاه کنید! همش خانوما داوطلب میشن! میدونید آخر و عاقبتتون چیه؟ چند سال دیگه هیچ جایی توی این مملکت ندارید!»
آفرین،خوشم میاد منطقی هستین و با دیدن اینهمه سند و مدرک قبول کردین که خانوما تو رانندگی به پای مردا نمیرسن!
در بقیه موارد نیاز به بحث مفصل داره،توی علم کامپیوتر همیشه آقایون پیشتاز بودن تو همه جای دنیا اینطوری بوده در این مورد من قبلا یه جای دیگه بحث کردم الان لینکشو ندارم.
حالا اینکه چون تعداد دخترا تو دانشگاه از پسرا بیشتر شده دلیل نمیشه که بگیم پس خانوما خیلی پیشرفت کردن،باید دید بازدهیش چی بوده،توی دانشگاه ما هم اکثرا دخترا فعالتر بودن و معدلشونم از پسرا همیشه بهتر میشد ولی اکثرشون دو خط کد بلد نبودن بنویسن!
در کل اینکه خانوما در چند سال اخیر پیشرفت کردن رو قبول دارم اما حالا حالاها باید پیشرفت کنن!
د این مورد هم باید بگم در صورتی می شه یه قضاوت عادلانه کرد که چند هزار سال آقاییون و توی خونه نگه دارین و نذارین بیان توی اجتماع.بعد از اون چند سال اون وقت بذارین یه کم توی جامعه بیان اون وقت مدام بهشون بگین که شماها اصلا هیچ کاری و نمی تونین انجام بدین و ما از شما بهتریم!!
کلا شاید نیم قرن هم نباشه که خانوما توی جامعه دارن به طور جدی فعالیت می کنن!بعد نمی دونم این آقاییون با چه منطق و استدلالی از بهتر بودن و متفکر بودن خودشون و ضعف خانوما توی همهی مسائل صحبت می کنن!!!!
واقعا پیش خودتون یک کمی به این مسائل هم فکر کنین بد نیست!!!خوبه که بدونین که جنس شما برای قرنها و قرنها جلوی پیشرفت ما رو گرفته و حالا که ما آزادی بیشتری داریم و داریم به طرز واقعا سریعی پیشرفت می کنیم هم با این حرفا می خواین اعتماد ما به خودمون و از بین ببرین!!!!!!اما مطمئن با شین نه شما و نه نوهها و نتیجه هاتون نمی تونن همچین کاری کنن!!!!