(۲۰ مرداد ۱۴۰۰ ۱۱:۵۳ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (20 مرداد ۱۴۰۰ ۰۲:۱۰ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: من با شناختی که از خودم دارم ی ددلاین یک ساله گذاشتم که بعد از اون بررسی کنم و اگه دیدم حالم توی ایران بهتر بوده برگردم. البته همه ی مشکلات ایران رو داکیومنت کردم که بعد از ی سال دچار فراموشی نشم (مثلا اشک هایی که موقع قطع وصل اینترنت میریختم ))))) )
شما کجا رفتید؟ البته فکر کنم آقای بهنام بتونن جواب بدن : ))))))))
کپنهاگ
(۲۱ مرداد ۱۴۰۰ ۰۴:۵۵ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: مثلا من خودم تهرانم خودت هم می دونی تهران کسی تنها خونه بگیره و دوست دختر نداشته باشه غیر قابل باوره ولی این داستان منه و تغییر هم نکرد تو این سال ها و من می دونم خارج هم باشم داستان همینه خیلی سعی کردم این روند رو تغییر بدم ولی نشده .
میشه بگید چه سعی هایی کردید؟ درمان و تغییرات شخصیتی به راحتی اتفاق نمیفته.
حالا من کاری به روش های درمانی اصولیش ندارم ولی این رو پیشنهاد میدم:
۱- باید آدم زیاد ببینید (دانشگاه، محل کار و .... ) چون اگه نبینید قاعدتا نمیتونید سر صحبت رو باز کنید
۲- ی سری کتاب مثل
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بخونید و سعی کنید از نکاتش استفاده کنید. خوبی این کتاب اینه که نکاتش جدا از همه و میتونید هر کدوم رو مستقل از کل کتاب استفاده کنید!
اگه این کار رو کردید و جواب نگرفتید میشه گفت تلاش اصولی کردید و جواب نگرفتید
(۲۲ مرداد ۱۴۰۰ ۰۱:۲۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: انقدر ملت از memento تعریف کردن گفتم چی هست دیگه این! فیلم چرتی بود.
یکی از چرت ترین فیلم های سبک خودشه. فیلمای معروف این سبک مثل Inception رو که اکثرا دیدن، ولی ی فیلمی هست به اسم Predestination کمتر معروفه ولی من خیلی دوسش دارم. پیشنهاد میکنم اگه خواستید ببینید نه تریلرش رو ببینید نه خلاصه داستان بخونید، بدون اطلاع از داستان ببینید و لذت ببرید