(۰۳ مهر ۱۳۹۹ ۰۷:۴۹ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (03 مهر ۱۳۹۹ ۰۶:۲۸ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: ای کاش افرادی که این همه از علاقه شون به مانشت صحبت میکنند، حاضر بودند در مباحث درسی فعالیت کنند و مدیر یکی از بخش های درسی میشدند.
از دید من مانشت فعلی شبیه بیماری هست که بجای درمان، فقط بالای سرش نشسته ایم و غصه می خوریم.
حرف های زیادی در دلم هست که بهتره همانجا باشه. خلاصه کلام این هست: شان مانشت این نیست. مانشت تا فروپاشی راه زیادی نداره (امیدوارم تصور من اشتباه باشه).
کاملا درسته مانشت نیاز به تغییر و تحول زیادی داره موضوعاتی توی صفحه اول دیده میشه که سالهاست ار تاریخشون میگذره و... باید دید چقد با تغییرات موافقت میشه درکل بخوام بگم مانشت از سال ۹۲ ۹۳ به بعد حالت ایستای خودشو حفظ کرده تغییرات اول نیاز به طرح داره و برای هر قسمت میشه مدیر رو هم انتخاب کرد طرح جدید موضوعات هم باید متناسب با گرایشات در حال حاضر بچه های رشته کامپیوتر باشه و مباحث برنامه نویسی هم لحاظ بشه و هم پر رنگ تر در کنار کنکور ارشد و دکتری در نظر گرفته بشه
من ایده دارم و خیلی هم رووش تاکید دارم.ولی نمیدونم بشه عملیش کرد یا نه.
یکیش اینه که بشه مبحث مربوط به هر سوال درسی رو با آپلود فیلم کاربردی کرد.
یکی سوال از فلان چیز میپرسه.سوال پاسخ داده میشه اما هرگز کدی که باید براش تولید نمیشه.
کد میتونه توی زبان های مختلف و در شرایط مختلف نوشته بشه.کسی که کد رو مینویسه باید مثلا قابلیت این رو که کد رو توی مثلا دو زبان در قالب یه فیلم توضیح بده داشته باشه.و جنبه های مختلف و کاربردی رو شرح بده.
کد ها هم در صورت ران شدن تاییدیه بگیرن.پس تایید مدیر اون بخش.برای هر کد یه مبلغ ناچیز گذاشته بشه جهت دانلود.(شما بگو ۱۰۰۰ تومن) مانشت هم کمیسیون خودش رو از این بستر ببره.
-------------
کسی توی یه شرایط ویژه یه بخش رو از حوزه های کاربردی تر و در عمل بتونه توضیح بده و امثال این چیز ها.
-------------
تاکید من کد کردن مباحث مربوط به سوالات هستش چرا که همیشه یه نگاه عمیق تر یا جنبه ی عمیق تری از مساله رو نگاه میکنه.
------------
حتی اینکه یکی تاریخچه ی رسیدن به فلان الگوریتم رو بتونه شرح بده و کدش رو در سه قالب و با یه سلسله مراتب خوب توضیح بده.
-------------
پروژه ها آموزش داده بشن.ابزار ها آموزشش ریخته،نیاز امروز اینه که مردم بتونن دست به کد بشن.جوری که در برخورد با مسائل جدید در مرحله ی اول بدونن چی میخوان.
----------------------