(۲۳ مرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۴۴ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (23 مرداد ۱۳۹۹ ۰۲:۳۷ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: "مرحله چهارم "
تو تلگرام پیام دادم سین نمی کنه
تو اینستا فالوش کردم بلاکم کرد Big Grin
به نظر من چون شماره رو به بهونه اینترنت و این چیزا گرفتی زود رفتی سراغ اینستا باید یه بهونه ای جور می کردی یه خورده سر یه مساله مودمی حرف میزدی بعدا بحث ازدواج رو باز می کردی البته نتیجه هم با الان فرقی نداشت فقط دیرتر بلاک میشدی شوخی میکنم به هر حال وضعیت مادی مهم در تصمیم گیری هست
ازدواج !!!؟
مسئله مادی ! ،
برای کسی که بعد از این همه مدت سلام علیک و خوبی بدون اینکه کلمه ای صحبت کنه بلاک کنه احتمالا مشکل روانی داره برای اینجور آدم ها تره هم نباید خرد کرد !
#انتقام_سخت
(۲۳ مرداد ۱۳۹۹ ۰۴:۰۱ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: منم حدسم اینه طرف مانشتی باشه و چون نظرات بحث برانگیزی در مورد ازدواج داشتی طرف حس کرده بهم نمیخورید مثلا :-؟ الکی یکی یکیو بلاک کنه خیلی عجیبه... خودت هیچ حدسی نمیتونی بزنی علت بلاک چی میتونه باشه؟ ماکزیمم به یکی ریکوئست بدی اکسپ نمیکنه بلاک یه جورایی معنی داره به نظر من...
منم به نظرم بهتره ادامه ندی. وقتی یکی بلاک میکنه این کار از دید من بی احترامیه و بنابراین من اگر بودم طرف را فراموش میکردم کلا
داداش هر سلام علیکی که هدف ازدواج نیست ، من مشکلم سر اینه هر مشکلی براشون پیش می اومد سریع می اومدن می گفتن میشه کمک کنی اگه اون روز من نبودم باید ۲۰۰ هزار میداد و یکی رو میاورد در خونش رو باز می کرد حالا فکر کردی کی هستی پیش خودت قد کوتاه عقده ای
بعید می دونم مانشتی باشه چون رشتش یه چیز دیگه هست ...
(۲۳ مرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۲۹ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: سیستم چت مانشت دست من نیست که بخوام فعال و غیر فعالش کنم
من که در جریان کار شما نیستم و بنظرم همش داشتی در خصوص همسایه تون میگفتی ........
چرا خب چت مانشت برداشته شده قبلا هم یه تایمی برداشته شد دوباره فعال شد ...
همش که درباره همسایه حرف نمی زدم خواستم جو تایپیک رو بیشتر فعال نگه دارم ...
به قول یاس
فهمیدم که خوب بودن من بازتاب نداره
وجدان تا آخرِ این داستان سرابه
فهمیدم کبابی آثار ثوابه
به محتاج فقط بگم که بازار خرابه
فهمیدم گناه میتونه یکی دو روزه عادی شه
حتی معنوی ترینا تو یک لحظه مادی شه
بگذریم برید از سینگل بودن خودتون لذت ببرید
یه ماشین بخرید برید عشق و حال و اصلا ذهن خودتون رو درگیر این مسائل نکنید حتی یه درصد
تو این زمونه معامله فقط باید win-win باشه مگر نه سریع باید بیایی بیرون