(۱۳ فروردین ۱۳۹۹ ۰۵:۳۱ ب.ظ)عزیز دادخواه نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۹ ۰۱:۰۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۹ ۰۳:۵۸ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: کرونا یه خوبی که داشت واسه این بود که از استرسش سیگارو گذاشتم کنار.
فعلا ۳ هفته است که پاکم ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
دقیقا! من از ۱ اسفند تا حالا حتی بوی سیگار هم به مشامم نرسیده چه برسه به اینکه بکشم.
چجور تونستید؟ منم خواستم اما هر کاری کردم نشد که نشد. اراده داشته باشم هم که یه جمله دستوریه بدون هیچ ذکر جزئیات مفیدی! مثل اینه که آدم به یکی که قدش به جایی نمیرسه بگی داداش قدت بلند باشه! خب چجوری؟! رفتم داروخونه قرص بخرم یه بسته قرص ترک سیگار صد و هشتاد تومن!! اونوقت یه بسته سیگار هشت تومن! خب یه تقسیم سر انگشتی کردم دیدم همون سیگار بهتره
ما هم یه امتحانی کنیم ببینیم شاید شد؟ آخه صبح رفتم یه بسته خریدم اونو چکارش کنم؟
یه جمله بگید که هر بار خواستم سیگار بکشم کوفتم بشه
.
به کاربردی ترین جمله جوایز نفیس اهدا خواهد شد 
فقط نیاید بگید اراده داشته باش
یا لااقل اگه راهش فقط همینه یه ذره توضیحی دستور کاری چه میدونم جزئیاتی چیزی بگید که بدرد بخوره 
(۱۳ فروردین ۱۳۹۹ ۰۵:۱۱ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: طرف اومده تو تلگرام با نام «---»، بدون هیچ تصویر پروفایلی نیست.
میدونی مشکل من چیه. من اشخاص اینجوری یادم نمیمونن. مثلا توی همین مانشت اسما آشناست اما هیچ سابقه ای از کسانی که اسمشون رو بلد نیستم توی ذهنم نیست. مطلقا هیچی. ناراحت نشی ها مثلا شما یا بقیه بجز دو سه نفر که اسمشون رو میدونم اصلا یادم نیست که نظریاتتون چی بوده چجور آدمی بودید توی نوشته های قبلی نظراتتون چی بود؟ با خیلی ها توی مقاطعی دوست بودیم حرف زدیم پیام دادیم به همدیگه اما الان هیچی یادم نیست. فقط کسانی که اسم مشخصی دارن. مثل بهنام یا سامان یا امیر یا میلاد. بقیه بدون اینکه خودم بخوام با وجود اینکه روابطی داشتیم لااقل یه جا من کامنتی دادم اومده گفته خوبه یا بده اما چیزی یادم نیست. همین چند وقت پیش یه کسی از بچه های مانشت اومد کلی بد و بی راه گفت و رفت الان یادم نیست کی بود فقط موضوع یادمه. اصلا ذهنم هویت های نامعلوم رو ذخیره نمیکنه. یا توی تلگرام توی گروه اونایی که اسم و عکسشون مشخص نیست اصلا تو ذهنم نمیمونه. مثلا میبینی با طرف سال گذشته ساعتها حرف زدیم اما یادم نیست کی بود چی گفت.
آیا میشه این امکان رو به مانشت اضافه کرد که کسی که پیامت رو نقل قول میکنه یا بهت مثبت و منفی میده یا سپاس یا واکنشی به حرفت نشون میده یه پیامی چیزی برات بیاد؟
ببین تا ترس نباشه سیگار ترک نمیشه. تازه آدم سیگاری که ترک میکنه همیشه به بوی سیگارم احترام میزاره ولی الکی میگه اه پیف حالم بهم خورد....
میخوام بگم که ترک سیگار کار خیلی سختیه. اگه کسی میخواد سیگار رو ترک کنه باید سعی کنه با فکر و منطق پیش بره و اول از همه یه جایگزین مثبتی براش پیدا کنه، یه انگیزه ای برای ترک سیگار پیدا کنه که خیلی قوی باشه. وگرنه تا سیگار تو این مملکت ارزونه، همینه که هست.
بیا بشین همون تقسیم سرانگشتی رو بکن ببین با این هشت تومن به غیر از یه پاکت سیگار دیگه چی میشه خرید؟ یا اصلا میشه جمعش کرد و بعد با مجموعش یه کار بهتری کرد؟
ولی اینو میدونم که اگه کسی میخواد سیگار رو ترک کنه، پسته بهترین چیزیه که میتونه جایگزینش کنه. با پسته یه چیزی درست میکنن برای ترک اعتیاد حتی. واقعا موثره. پسته خیلی جوابه، حتما امتحان کن و هر زمان دلت خواست که یه نخ سیگار بکشی به جاش یه چند تا دونه پسته بخور. اگه هوای سیگار از سرت نپرید بیا اینجا هر چی خواستی بارم کن.
سیگار کلا جز اینکه خودش ضرر و زیان زیاد داره، الان تو این شرایط ریه ها رو آماده میکنه برای جلوس ویروس کثیف کرونا. برای همین اگه میخوای دور از جونت بمیری، و به فکر پسر خوشگلت نیستی، به سیگار کشیدن ادامه بده.
این پسته که گفتم جایگزینی میشه برای نیکوتین سیگار، و بعد از یه مدت بدن رو کاملا پاکسازی میکنه. و اما برای ترک عادتش باید دستتو عادت بدی که یه کار دیگه بکنه جای سمت دهان رفتن و دود کردن.