من هر وقت میبینم اینجا بعهضی از خانما میگن خانمای خارجی فلان حقوق دارن و بهمان توی دلم میگم شما خودتونو با اونا مقایسه میکنید؟

این خارجیا به معنی واقعی کلمه شیرزنن بعضیاشون همچین مسئولیت پذیرن اندازه دو تا مرد کار ازشون بر میاد

انتظارم ندارن تا خانواده یا همسرشون خرجشونو بده.
البته توهین به خانما نباشه منظورم این قشری هست که مدام میگن توی خارج خانما فلان و بهمانن و توی ایران به ما ظلم میشه. نسل در نسل مردای ایرانی وظیفه مسئولیت هزینه های خانواده را داشتن و ازش بر اومدن. نسل در نسل مردای ایرانی رفتن جنگین کشته شدن تا از شماها محافظت کنن. قدر شناسی هم چیز بدی نیست... نمک خوردن و نمک شکوندن هم حدی داره...
توی همین خارجی که میپرستیدش هیچ مردی وظیفه نداره یک ریال خرج یک زن کنه چه همسر،چه پدر چه هرچی... هرکی رفته جنگیده توی ارتش برای پولش رفته و هیچ مردی وظیفه نداره جونشو فدای بقیه خانما بکنه.
حرف بسیاره و هم همیشه همه چیو ریختم توی دلم بعضی وقتا ادم کم میاره از دیدن بعضی حرف ها...
من نمیگم ایران بهشته ولی انصافا بد انصافیه وقتی وانمود میکنین ایران بهشت مرد ها و جهنم زن هاست. حالا هی بگید روسری و هوا گرمه و فلان. این قانونه کشوره و اکثر اقایونم ناراضی هستن از این قوانین... دست به دست هم بدین کشور بسازین به جای این که تمام کازه کوزه ها را سر پسرایی بشکونید که خودشون هم از شرایط ناراضی هستن...