سلام
خیلی وقت بود به این تاپیک سرنزده بودم که اومدم و دوباره با یک سری بحث تکراری رو به رو شدم البته که قصدندارم بحث را به درازا بکشم چون نه حوصله و وقتش را دارم و حقیقتا ظرفیت پذیرشش را هم نمیبینم
ببینید دوستان این حد از نظرات افراطی و مغرضانه نسبت به جمعیت نصف جامعه واقعا یعنی چی ؟؟؟
اینکه نصف جامعه را یک اکثریت غیرمفید بدانیم و بنامیمم که فقط دنبال راحت طلبی هستند
اینکه زنان جوامع جهان اول که امکانات زیادی در جهت رشد و شکوفایی در اختیار دارند با این جامعه مقایسه کنیم ( که صد البته این مقایسه بی پایه و اساس و کودکانه هست ) و بادی به غبغب انداخته و با ژست طلبکارانه اظهار کنیم که ای بابا چه نشسته اید که زنان ان سرزمین ها چه کارها که نمی کنند و پا به پای مردان برای ساختن زندگی چه تلاش ها که نمیکنند و متهم کردن زنان جامعه به اینکه در این باره هیچ تلاشی نمیکنند و تنها موجودات سرباری هستند که کوچکترین زحمتی برای ساختن اینده و زندگی خود نمیکشند و اتفاقا بستن چشمان کور خود روی واقعیت یعنی تمام زحماتی که انها فارغ از جنسیت برای ساختن زندگی خود متحمل میشوند که حتی در صورت دیدن این تلاش ها با طعنه و کنایه و مسخرگی و لودگی هر چه تمام تر تلاش انها را بی ارزش جلوه دهیم
اینکه ابراز کنیم که ای بابا شما چه میدانید که مردان باید با چه مشکلاتی برای امرار معاش دست و پنجه نرم کنند و هرروز باید کلاه خود و زره جنگی را به تن کرده و با نیزه و گرز به شکار اژدها بروند درحالی که زنان موجودات بی فکر و ناز پرونده هستند که در خانه لم داده اند و تنها به فکر سرخاب و سفیدابشان هستند همین قدر اغراق امیز و مسخره
اینکه با نگاهی بسیار سطحی نگر و برداشت سلیقگی و شخصی که احتمالا ناقص هم هست و با خواندن چندتا جمله در شبکه های اجتماعی و اینور و اون ور حس دانشمند بودن به ما دست دهد و از پایه واساس یک تفکر را مسخره کنیم و طرفداران ان را ناقص قلمداد کنیم ان هم با چه سطع از اغراقی درحالی که معمولا هر چیزی درکنار معایبی که دارد حتما نقاط قوتی هم دارد البته بگذریم از اینکه در اکثر موارد رد کردن تمام وکمال یک چیز به این شکل کار عاقلانه ای نیست و نشانه بی خردی است
اینکه کارهای مربوط به امور داخلی خانه و تربیت فرزند را بی ارزش بدانیم و از یک طرف این امور را فقط مربوط به جنس خاصی قرار دهیم و از طرف دیگر انها را برای انجام دادن انها مسخره کنیم و این کارها را بی ارزش جلوه دهیم و تاجایی در جهالت و بی خبری و عقب ماندگی به سرببریم که حتی ندانیم که در دنیای امروز این امور جز مهارت هایی هستند که همه فارغ از جنسیت باید انها را بلد باشند و انجام دهند و این سطح از تناقضات را در تفکرات موهوم خود داشته باشیم که واقعا مضحک و خنده دار هم هست
و مواردی از این دست که از حوصله بحث خارج هست همه وهمه وهمه یک واقعیت را نشان میدهند ان هم تفکری سرشار از عقده که متاسفانه شامل حال بسیاری از مردان میشود که البته مسبب ان هم تفکرات غلط مردسالاری هست چون علی رغم امتیازات پرشماری که به ظاهر برای مردان به ارمغان اورده و لی اگر قدری عمیق تر به مسئله نگاه کنیم ضربه های مهلکی را به انها زده و مشکلات زیادی را برای انها به وجود اورده
پس خواهشا این عقده ها را کنار بگذارید و تمامش کنید و عقده ای نباشید
واقعا خسته نشدید از ادعای برتری فقط وفقط به دلیل مضحک جنسیت مرد بودن در حالی که خود خداند متعال هم در قران فرمودند هیچ ملاک برتری بین انسانها نیست مگر از نظر تقوا پس به جای اینکه به یک سرعت گیر برای پیشرفت خانم ها تبدیل شوید و دائم در حال نق زدن باشید طرز فکر خود را تعدیل و تصحیح بفرمایید و حداقل یک کار مفید انجام دهید و به رشد وپیشرفت انها کمک کنید و این را به عنوان یک تلنگر همیشه در گوشه ذهن خود داشته باشد که اگر خداوند متعال شما را لایق دانست و منت برسر شما گذاشت و فرزند دختر به شما عطا کرد ایا دوست دارید که همین طرز تفکر و رفتاری که نسبت به سایر زنان دارید را بقیه نسبت به فرزند شما داشته باشند
در کل جو مانشت خیلی خوشایند نیست و بیشتر حالت تخریبی داره تا کمک کننده و علی رغم اینکه تاپیک ازاد هست ولی واقعا خیلی از چیزی که هدف اصلی این انجمن هست یعنی درس و کنکور فاصله گرفته که واقعا حیف هست صفحات قدیمی تر را که ادم میخونه بیشتر بچه ها در خصوص چالش هایی که در درس خواندن دارند صحبت کردند که حداقل برای من جذابتر هست و بیشتر حس همذات پنداری دارم شاید اگر بامن بود این تاپیک را تعطیل میکردم پس خدا را شکر کنید که با من نیست