(۱۶ تیر ۱۳۹۷ ۰۲:۲۲ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (16 تیر ۱۳۹۷ ۱۰:۱۸ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: آقا بدبخت شدیم. والا بیچاره شدیم. والا یک سال هست من بیکارم از پارسال تعدیل نیرو دادن ما رو شوت کردن بیرون..بیمه قطع شدم.
ساعت اولین ارسالتون دیدم.۵:۳۰صبح امروز. ساعت مانشت هم یکساعت عقب هست. یعنی میشه ۶:۳۰ صبح احتمالا این پستو گذاشتید. آخه آدم کله سحر به این چیزها فکر میکنه؟!!! اون موقع برید ورزش صبحگاهی کنید انرژی منفی ازتون دور میشه و روزتون را با شادی شروع کنید به اطرافیانتون هم انرژی مثبت بدید بهتره 
با این روحیه و افکار نمیشه پیشرفت کرد.خودتون قدم بردارید برای خودتون. کسب و کار اینترنتی راه بندازید و از یه جایی شروع کنید مقداری پول دستتون بیاد بعد ذهنتون از این درگیریها دور میشه و باعث میشه قدمهای بهتر بردارید و انتخابهاتون به سمت هدفهاتون باشه. اولش برای رسیدن به هدفهاتون شاید نشه کاری که مطابق میل هست انجام داد ولی میشه با یک کسب و کار ساده شروع کرد.
خودتون را تغییر بدید.ذهنتون و فکرتون را عوض کنید تا کشورتون و بعد هم جهانتون عوض بشه!
با سلام بر شما و crevice و سایر دوستان به جز اون دو نفری که توهین کردند بهم.
والا بنده از وضعیت مبهمی که من و مملکت به سر میبره نمیتوانم شب به آرامی بخوابم و بیخیال باشم.
سوال اساسی اینجاست که چطور الان تحصیل کرده های ما که یک سر و گردن باید از بقیه بالا تر و جلوتر باشن در این مسائل، سعی میکنند به این واقعیت های جامعه فکر نکنند و انرژی شون رو جای دیگه بزارن...؟؟ باتوجه به هوش بالا و تحصیلات که دارن توقع این هست که زودتر وضعیت بحرانی رو متوجه بشن...
چون بحران های فعلی فقیر و غنی ، خود و غیر خودی نمی شناسه....بحران آب هست...برق هست... صنایع ورشکسته و فساد سیستمیک هست...که ریشه دوانده و روز به روز بدتر خواهد شد..شما این بحران رو از سر بگذرونی اما فرزندانت گرفتار همین بی آب و برقی و فساد خواهند شد..
امروز تعدادی از مرغدارهای گناباد رفتن جلوی اداره برق و مرغ های مرده شون رو که به خاطر بی برقی تلف شدن رو همان جا سوزوندند....در صورتی که به کشور های همسایه با مدرک مستدل میگیم که داره برق صادر میشه ...
گوشت اینجا شده کیلو ۶۰ هزار تومان بعد به قطر ۱۵۰۰ راس گوسفند صادر کردن که قطر تحویل نگرفته و در راه برگشت بالای ۱۰۰۰ راس از اونا تلف شد!!!
این فعالیت کردن ها و این کار کردن ها و این زحمت کشیدن ها تا وقتی اقتصاد مملکت آلوده هست و فساد سیستمیک وجود داره و رانت و پارتی و بی عدالتی هست و پست و مقام و سمت ها دست یک عده خاص و خودی هست و بقیه مردم غیرخودی و نخودی هستند، بی فایده و درجا زدن هست. همه هم دیدیم و حس میکنیم، فرضا با ۲ میلیون تومن میشد یک گوشی موبایل خرید یا یک لپ تاپ...الان با ۲ میلیون نصف اون کانفیگ رو میشه خرید....یعنی در چند ماه کیفیت زندگی به راحتی نصف شد!! الان یا باید ۴ میلیون بزاری برای همان کانفیگ یا تن بدی به نصف ارزش اون وسیله. و به زودی روی کالای های داخلی هم همین وضع خواهد آمد ....حالا این قضیه رو بزاریم برای بحث بیماری و دارو و نیازهای حیاتی انسان....
این بیماری که مملکت دچارش شده تا چند دهه پیش اگر بهش می رسیدن مقداری قابل اصلاح بود اما بهش نرسیدن و بدترش هم کردن و الان کل بدن بیمار رو گرفته و چشم و گوشمون رو ببندیم تا متوجه نشیم و آرامش فعلی بهم نخوره، بعدا شاید اصلا فرصتی برای بهبودش نباشه...
در وضعیت فعلی که ما برای آینده و پیشرفت و تعالی نمی جنگیم، بحث بقا و امروز هست...
راه حل هم واضح هست: مردم باید مطالبه گر باشن و از بی تفاوتی و خنثی بودن بیرون بیان و به کسی که رای دادن، به کسی که فرستادن مجلس یا ریاست جمهوری ازش بخوان که چه کردی و چرا وضع ما این هست؟ اگر نمیتونه باید استعفا بده...وگرنه در حالت عادی کسی فکر ما نخواهد بود...
اونا فکر این هستند که پول و فرزندان رو بفرستند آمریکا و اروپا چون میدونند اینجا جای زندگی نیست و بچه های اونا اونجا کیف میکنن و یک عده اینجا فحشش رو به من میدن...شدن مدافع بچه های اونا در ایران!
بیایید جاها رو برعکس کنیم فقط برای چند دقیقه...اگر من هم یک آرامش موقت داشتم و روزگارم خوب می چرخیدو منافعم تامین بود... آیا خوب بود که به شما توهین کنم و وادار کنم که سکوت کنید؟ والا ایرانی ها اینجور نبودند ..نمیدانم چه بلایی سر ما آمده...
این وضعیت نه با خوش بینی تغیر میکنه و نه با بد بینی...نه حرف مثبت نه حرف منفی...دیدن واقعیت و اصلاح سیاست های اشتباه در داخل و خارج تنها راه هست که هیچ گونه اثری در جهت اصلاح وضعیت دیده نمیشه....با حلوا حلوا کردن دهن ملت شیرین نمیشه
نکته: از آنجا که شما دوستان انسان های محترم و با درک و شعور بالا هستید و با معرفتید، من این تیپ پست و حرف ها رو اینجا نمیزنم وگرنه سعی داشتم حتما صبح ها هفته ای دو تا سه بار گوشه از اختلاس و دزدی و فساد و رانت و کثافت کاری رایج در مملکت رو بازگو کنم تا شاید دوستان مقداری فکر کنند... اما چشم من در این موارد دیگه پستی نمیزنم.
ارادتمند