زمان کنونی: ۲۸ بهمن ۱۴۰۳, ۱۱:۲۳ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۴۵۹۳۱
۱۸ تیر ۱۳۹۷, ۰۶:۳۳ ب.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۱۸ تیر ۱۳۹۷ ۰۶:۲۴ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط:  خط آخر جوابتون تنها نگرانی من از انتخاب ادامه تحصیله . میترسم وارد این راه بشم و اون هدفی که میخوام تهش نباشه . یعنی فرض کنیم من فاند تحصیلی هم گرفتم و هزینه و همه چی هم اوکی شد , اگه بعد از تحصیلم نتونستم کار مناسب پیدا کنم چی باید کنم ؟ چندسال از کار اصلی خودم دور شدم و هیچی به هیچی . دقیقا مثل اتفاقی که وقتی وارد دوره کارشناسی شدم برام افتاد . کل تصورات من از تحصیل و دانشگاه خراب شد اون موقع Dodgy
در هر حال هیچ کسی آینده رو ندیده. همه ما محکوم به تصمیم گیری برای آینده بر اساس اطلاعات موجود هستیم.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: kilookiloo
ارسال: #۴۵۹۳۲
۱۸ تیر ۱۳۹۷, ۰۷:۱۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ تیر ۱۳۹۷ ۰۷:۱۶ ب.ظ، توسط crevice.)
بهنام و امیر و کدین؛
شماها که اونورین من یه مشکلی دارم (اگه بشه اسمشو مشکل گذاشت). من در حال آماده سازی یک مقاله سروی هستم و تقریبا فازهای آخرشه و شاید تا یک ماه دیگه آماده سابمیت بشه.
داستان از این قراره که زمانی که من پیشنهاد این مقاله رو دادم به supervisor و promotor م؛ اینا بیش از حد جدی گرفتن و تا الان هر هفته یه جلسه اختصاص دادن واسه ی صحبت درباره گزارش پیشرفت پیپر. توی این جلسه من و یک دانشجوی PhD دیگه هم دوره ی خودم که با من هست و دوتا پست داکم هستن + استادام. تا اینجای کار من و اون یکی دانشجو PhDه فقط روی پیپر کار کردیم و نقش دوتا پست داکه بیشتر منفعلانه بوده و خلاصه میشده توی کامنت دادن سر جلسه ای که هفتگی داشتیم. من یکی دوبار به supervisor م سر بسته گفتم که اینا کاری نمیکنن و اسمشون میاد توی پیپر یا نه؛ اما حالا..
میخام ببینم در این موردا پیشنهاداتتون چیاس؟ (:
پیشاپیش و پساپس تشکرات فراوان
ارسال: #۴۵۹۳۳
۱۸ تیر ۱۳۹۷, ۰۷:۲۲ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۷ ۰۷:۱۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:  بهنام و امیر و کدین؛
شماها که اونورین من یه مشکلی دارم (اگه بشه اسمشو مشکل گذاشت). من در حال آماده سازی یک مقاله سروی هستم و تقریبا فازهای آخرشه و شاید تا یک ماه دیگه آماده سابمیت بشه.
داستان از این قراره که زمانی که من پیشنهاد این مقاله رو دادم به supervisor و promotor م؛ اینا بیش از حد جدی گرفتن و تا الان هر هفته یه جلسه اختصاص دادن واسه ی صحبت درباره گزارش پیشرفت پیپر. توی این جلسه من و یک دانشجوی PhD دیگه هم دوره ی خودم که با من هست و دوتا پست داکم هستن + استادام. تا اینجای کار من و اون یکی دانشجو PhDه فقط روی پیپر کار کردیم و نقش دوتا پست داکه بیشتر منفعلانه بوده و خلاصه میشده توی کامنت دادن سر جلسه ای که هفتگی داشتیم. من یکی دوبار به supervisor م سر بسته گفتم که اینا کاری نمیکنن و اسمشون میاد توی پیپر یا نه؛ اما حالا..

آره دیگه اسم اونا هم هست. کلا هر چی level میره بالاتر، بیشتر کار سوپروایزر انجام میشه. توی مقاله تو هم اسم همه ی اینا میاد. حتی برای کامنتی که دادن. از اون گذشته، استادت ممکنه هیچچچچچچچ کاری هم نکنه، ولی اسمش همیشه هست.

There is no there there.
 سپاس‌گزاری شده توسط: crevice
ارسال: #۴۵۹۳۴
۱۸ تیر ۱۳۹۷, ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۷ ۰۷:۲۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  آره دیگه اسم اونا هم هست. کلا هر چی level میره بالاتر، بیشتر کار سوپروایزر انجام میشه. توی مقاله تو هم اسم همه ی اینا میاد. حتی برای کامنتی که دادن. از اون گذشته، استادت ممکنه هیچچچچچچچ کاری هم نکنه، ولی اسمش همیشه هست.
پس من اصلا قضیه رو نپرسم؟‌بعد یه سوال دیگه؛ من با هماهنگی خودشون از یکی از لینکهای ایرانم هم کمک گرفتم و توی این کاره مشارکت داشته. بنظرت در مورد ترتیب اسم اون بنده خدا نیاز هست باهاشون صحبت کنم یا خودشون آخر کار منصفانه ترتیب اسما رو مشخص میکنن(به نظر خودم باید نفر سوم باشه به نسبت کانتریبیوشنش)؟
مرسی امیر
 سپاس‌گزاری شده توسط: αɾια
ارسال: #۴۵۹۳۵
۱۸ تیر ۱۳۹۷, ۰۸:۴۹ ب.ظ
یه نیم ساعت هست تلویزیون اونطرف روشنه، ریز صدا داره آهنگ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
پخش میشه. فضا سنگین شده. Sleepy

سرشارم از خیال ولی این کفاف نیست
در شعرِ من حقیقت یک ماجرا کم است ...
 سپاس‌گزاری شده توسط: αɾια
ارسال: #۴۵۹۳۶
۱۸ تیر ۱۳۹۷, ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۷ ۰۷:۲۵ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:  ترتیب اسم اون بنده خدا نیاز هست باهاشون صحبت کنم یا خودشون آخر کار منصفانه ترتیب اسما رو مشخص میکنن(به نظر خودم باید نفر سوم باشه به نسبت کانتریبیوشنش)؟
مرسی امیر
این تصمیم توئه (نفر اول) که کی باشه و کی نباشه. موقعی که درفت رو میفرستی به پروفسور، اسمها رو مشخص کن و ازش بخواه که نظرش رو بگه. کلا سخت نگیر. همه چیز خیلی منطقی و ساده پیش میره.

There is no there there.
ارسال: #۴۵۹۳۷
۱۸ تیر ۱۳۹۷, ۰۹:۵۸ ب.ظ
از بچه ها کسی مایل به همکاری باشه برای یه همفکری و ایجاد یه نرم افزار اندرویدی پیام بفرسته بمن
اولویت باکسانی است که زودتر پیام بفرستند در سابجکت پیامتون بنویسین بابت پروژه ۲۵۹۳
ارسال: #۴۵۹۳۸
۱۸ تیر ۱۳۹۷, ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۷ ۰۶:۱۴ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  با سلام بر شما و crevice و سایر دوستان به جز اون دو نفری که توهین کردند بهم.
مجددا سلام بر شما

ببینید این شرایط را همه ما میدونیم. کاری که من و شما میتونیم بکنیم اینه که همدیگر را هشیار کنیم. اینروزها را که مقایسه میکنیم اکثرا هشیار شدن و روز به روز هم بیشتر میشه. ولی من توصیه میکنم در کنار اینکه از شرایط ناراحت هستید(همونطور که همه ناراحتیم) و بقیه را هم آگاه میکنید ولی خودتان شکننده نباشید. حال خودتان را بخاطر این مسائل خراب نکنید. این روزهایی که میگذره روزهای جوانی همه ما هست و دیگه برنمیگرده. پس هم اگاه باشیم هم شاد باشیم و مجبوریم خودمان را با شرایط روز وفق دهیم.
یادمه چندسال پیش میگفتن قحطی اومده و برنج نیست. یکبار میگفتن گاز و نفت ذخیره کنید و ... هردفعه یه چیزی باعث میشد مردم به دلهره بیفتن و بحث الان و یکسال پیش نیست. یه دوره ای یکسری تنش ایجاد میشه دوباره میخوابه دوباره تنش دیگر. بیخیال باشید ؛ نه اینکه هیچکاری نکنید؛ تلاشتونو بکنید؛ بهرحال گشایشی ایجاد میشه.
اتفاقات روز را بشنویم.بترسیم. آگاه شویم ولی نشکنیم.
 سپاس‌گزاری شده توسط: H-Arshad
ارسال: #۴۵۹۳۹
۱۸ تیر ۱۳۹۷, ۱۱:۱۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۴ ق.ظ، توسط majidnourirad10.)
دیروز کیف یکی از همکارا که اتفاقا رابطه ی خوبی هم با هم نداشتم رو دیدم که روی صندلی اش جا گذاشته بود . گفتن برمیگرده و خودش برمیداره . از اون خانم خیلی بدم می اومد ، چند دقیقه بعد فهمیدم کیفش رو از سر کار بردن ، با این که سرم خیلی شلوغ بود و کلی کار داشتم ، تند تند رفتم و با چک کردن دوربین ها ، دزد رو سریع پیدا کردیم . هرچند تشکر نکرد !! ولی خیلی خوشحال شدم که به خاطر سرعت عمل سریع مون ، تونستیم بگیریم اشSmile مثله فیلم های هندی شده بود .

وقتی که بهش گفتم توی کیف ات چی داشتی ( و هنوز دزد پیدا نشده بود ) و ازش خواستم لیست وسایل اش رو بنویسه ، گفت به جز دو تا کتاب ، هیچی نداشته .
یعنی نه پول نقد ، نه کارت عابر بانک نه حتی یک شکلات ... خلاصه این که بازارکاره دزد ها هم خراب شده Smile یادش بخیر ، یه وقتی دزدی کار پر پولی بود Smile

خوش به حاله پایتخت نشین ها!!
الان رفتم سایت takhfifan.com
دوره ی شبکه (البته network+) که توی این جا ۵۰۰ هزار تومن حداقل میگیرن رو زده ۲۰ هزار تومن !! تازه مدرک هم میدن. قدر این امکانات رو کسی میدونه که باید ۲۵ برابر بده . البته من تقریبا تجربی یاد دارم ولی مدرک اش بدردم میخوره. شاید یکی دو روز بیام تهران چون این کلاس رو برم اون جا و برگردم ارزون تر از اینه که توی شهر خودمون کلاس هاش رو برم ...

بادبان ها را بکشید ... پیش به سوی آینده BlushBlush
ارسال: #۴۵۹۴۰
۱۹ تیر ۱۳۹۷, ۱۲:۵۱ ق.ظ
داشتم مطالب قدیمی تره این جا رو می خوندم . مثلا توی مصاحبه های ساله ۹۱ . کسایی که نظر داده بودن و منابع رو برای ساله بعدشون می پرسیدن خیلی جالب بود . مثلا یکی از بچه ها برای کتاب های نرم افزار و شبکه پرسیده بود که چی خوبه و اتفاقا ساله بعد اش امیرکبیر قبول شده بود.

ولی یک پیشنهاد : بعضی از دوستان توی اینجا ، کلی وقت گذاشتن و مطلب نوشتن و کلی هم جواب درست داشتن ، ولی اسم شون مستعاره... خیلی سخته که مثلا این همه تلاش رو با یک اسم مستعار پنهان کنیم . البته که حتما دلایل شخصی و حریم خصوصی هر شخصی محترمه ، ولی اگه مثلا بدونیم که فلان کاربر ، همون همسایه بالایی مون یا مثلا سال بالایی دانشگاهمونه ، بهتر نیست ؟
این جا ، دبیرستان نمونه ، هر سال توی عید ، تمام فارغ التحصیل های قبل اش رو جمع می کنه ،و کلی آدم موفق رو کنار هم میبینیم که گاهی خوده این باعث شروع های دوباره میشه . منظورم اینه که میشه مثلا مانشت رو حقیقی تر اش کرد و از مجازی درش بیاریم . مثلا یک روز بگیم همه بیان پارکه فلان جا ، به نظرم خیلی جالبه که چهره ی هم دیگه رو حداقل یه بار از نزدیک ببینیم و یک عکس دسته جمعی داشته باشیم Smile Smile

ارسال: #۴۵۹۴۱
۱۹ تیر ۱۳۹۷, ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۱۵ ب.ظ)majidnourirad10 نوشته شده توسط:  دیروز کیف یکی از همکارا که اتفاقا رابطه ی خوبی هم با هم نداشتم رو دیدم که روی صندلی اش جا گذاشته بود . گفتن برمیگرده و خودش برمیداره . از اون خانم خیلی بدم می اومد ، چند دقیقه بعد فهمیدم کیفش رو از سر کار بردن ، با این که سرم خیلی شلوغ بود و کلی کار داشتم ، تند تند رفتم و با چک کردن دوربین ها ، دزد رو سریع پیدا کردیم . هرچند تشکر نکرد !! ولی خیلی خوشحال شدم که به خاطر سرعت عمل سریع مون ، تونستیم بگیریم اشSmile مثله فیلم های هندی شده بود .

وقتی که بهش گفتم توی کیف ات چی داشتی ( و هنوز دزد پیدا نشده بود ) و ازش خواستم لیست وسایل اش رو بنویسه ، گفت به جز دو تا کتاب ، هیچی نداشته .
یعنی نه پول نقد ، نه کارت عابر بانک نه حتی یک شکلات ... خلاصه این که بازارکاره دزد ها هم خراب شده Smile یادش بخیر ، یه وقتی دزدی کار پر پولی بود Smile

خوش به حاله پایتخت نشین ها!!
الان رفتم سایت takhfifan.com
دوره ی شبکه (البته network+) که توی این جا ۵۰۰ هزار تومن حداقل میگیرن رو زده ۲۰ هزار تومن !! تازه مدرک هم میدن. قدر این امکانات رو کسی میدونه که باید ۲۵ برابر بده . البته من تقریبا تجربی یاد دارم ولی مدرک اش بدردم میخوره. شاید یکی دو روز بیام تهران چون این کلاس رو برم اون جا و برگردم ارزون تر از اینه که توی شهر خودمون کلاس هاش رو برم ...

اگه به جای اون همکارتون که خانم بود یه اقا بود باز هم اینکارها رو می کردید ؟؟؟

در ضمن به نظرم هیچ نیازی به رفتن کلاس net+ نیست
ارسال: #۴۵۹۴۲
۱۹ تیر ۱۳۹۷, ۰۲:۳۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ ۰۲:۳۲ ق.ظ، توسط Avril89.)
قطعا فقط یه دختر میتونه نصف شب از ناراحتی سیـــــــــــــر گریه کنه و بعد صبح با چشمای پف کرده قهقهه بزنه :'))
رواق منظر چشم او، آشیانه ی کیست؟
 سپاس‌گزاری شده توسط: elect
ارسال: #۴۵۹۴۳
۱۹ تیر ۱۳۹۷, ۰۳:۰۰ ق.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۷ ۰۱:۰۸ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط:  اگه به جای اون همکارتون که خانم بود یه اقا بود باز هم اینکارها رو می کردید ؟؟؟

راستش اگه صادقانه بگم ، با خانم ها یک کم مشکل دارم. یعنی اگه اقا بود همون لحظه ی اول که کیف اش رو جا گذاشته بود پیداش میکردم و کیفش رو بهش میدادم. ولی چون خانم بود باید خیلی روی رفتارهام دقت می کردم. مثلا یکبار دیگه که دسته یکی زخمی شده بود ، به خاطره یک چسب زخمی که براش بردم ، رفتارش عوض شده بود و متاسفانه بعضی رفتارها و کارها رو نمیشه بدونه مرزبندی های جنسیتی انجام داد هرچند نیت ها خیرخواهانه باشه.

ارسال: #۴۵۹۴۴
۱۹ تیر ۱۳۹۷, ۰۳:۳۳ ق.ظ
داشتم بیوگرافی خواننده ها رو نگاه می کردم عجیبه اکثرا هم سن من هستن !

اونا کجا من کجا ...

هوروش بند که از من کوچیکتر هم هست

بهنام بانی هم در عرض ۲۰ دقیقه کل بلیط های اونو می خرن !
من موندم این خواننده های خارج کشور مثل شهرام شپره بیاد ایران کنسرت اجرا کنه در عرض چند دقیقه بلیط ها ش رو می خرن !!!
ارسال: #۴۵۹۴۵
۱۹ تیر ۱۳۹۷, ۰۴:۰۸ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ ۰۴:۰۸ ق.ظ، توسط codin.)
(۱۸ تیر ۱۳۹۷ ۰۷:۱۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:  بهنام و امیر و کدین؛

اسم همه میاد :دی سعی کن کار بندازی سرشون خب.

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۱,۸۲۱ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۹۵,۲۴۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۶۹۵ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۸۱,۷۱۰ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۵۰۷ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۹۱ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۶۱۰ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۹۶۳ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۳,۲۰۹ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۴۸۸ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close