(۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۵ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۲ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: یه جمله ای هست که میگه چیزی رو که نداری تحقیر کن
شاید کسی که میگه عشق=طلاق خودش اونو تجربه نکرده و دلداری به خودش میده
عجب! این هم از اون حرفای عجیب بود!
اخه یکی از دوستان دیگه خیلی سیاه نمایی کرد سه طلاقه کرد طرفو کلن
عجب!!
اولن که من متاهلم و در توهمات رمانتیک دوران عقد هم به سر نمیبرم و تعداد جلساتی که برای شناخت همسرم داشتم ۱۶ جلسه بود و ۳ جلسه هم مشاوره و ۶ ماه هم علاوه برا این ۱۶ جلسه نامزد بودم البته نه از این نامزدیای اب دوغ خیاری که الان به اسم دوره اشنایی و نامزدی مرسوم هستشو رفت و آمدای ما تعریف شده بود
درضمن من تو خانواده ای بزرگ شدم که ۲ تا از اعضای خانواده ام از نزدیک با بحث طلاق و دختران فراری و بچه های سر راهی حاصل از عشقهای اتشین درگیر بودن و تو هفته داستانها و ماجرایی از این دست برای صحبت تو خونه داشتن .سوما چرا فکر میکنید که چون دارم از طلاق میگم دوست داشتنو تجربه نکردم
الحمدالله انقدر از همسرم راضی هستم که هیچوقت به این فکر نکردم شاید کسی دیگه ای برام بنز میبود
عقل حکم میکنه که از تجربه دیگران درس عبرت بگیریم
کسی که میگه بنز قطعا هر عشقی رو تجربه کنه بعد از یه مدت از این که اون تب و تاب بیفته طرف مقابلش میشه پیکان جوانان و دیگران براش میشن بنز.
شما هم خوب نیست انقدر زود قضاوت کنید فقط کافیه دوروبرتونو ببینید تقریب زدن که از هر ۱۰ تا ازدواج ۲ تاش موفق( شهاب مرادی کلاس مجردها)!!
شما با همین فرمون پیش برو و چند سال بعد بیا تجربه اتو تعریف کن!