(۱۶ مهر ۱۳۹۶ ۰۸:۴۰ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: من همیشه به همه دوستام که در شرف ازدواج هستن میگم نهایت سخت گیری و جزیی نگری رو داشته باش و توقعت رو بالا ببر ولی نه در بحث اقتصادی(البته در شرایط سنی و تحصیلی خاص).
چه حرف قشنگی .. خیلی خوشم اومد از این.
(۱۶ مهر ۱۳۹۶ ۰۸:۴۰ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: منظورم از لوس بودن، رفتارای حال بهم زن و چندش نیست مثلا الان این کلمه شوشو چه جذابیتی داره واقعا که احساس میکنن ظرافت و خانم بودنشون با این کلمه به اوج خودش می رسه:|
واقعا هم همینطوره. اینطوری حرف میزنن خیلی هاشون. من خودم تو دوستام سراغ دارم یه چن نفری رو و کم هم نیستند! حتی تحمل ندارم چند دقیقه بیشتر باهاشون حرف بزنم! فکر میکنن اوج ظرافت و زنانگی رو دارن با این جور رفتارها ولی یه جورایی کمبود دارن. نمیدونم چرا فکر میکنند با این لوس بازیا بیشتر دوست داشتنی میشن! البته این لوس بازی ها تا یه حدی لازمه که زندگی دیگه خیلی خشک و جدی نباشه ولی بیشتر از اون میشه خُل بازی

آدم عاقل قشنگ با جمله های قشنگ و به زیباترین و عاقلانه ترین شکل حرف میزنه که طرف مقابل بدونه میتونه روش حساب کنه باهاش جدی حرف بزنه با هم تصمیم گیری کنن و..!
میگن مردای باهوش با زن های باهوش ازدواج میکنن. حتما برعکسش هم درسته دیگه

اینا هم شاید همسرشون مثل خودشون لوسه و خوشش میاد بهش بگه شوشو اونم بگه جوجو

هرچی میخوان صدا بزنن اصلا!! ولی اینا دیگه بین خودشونه نه واسه جار زدن اینور و اونور! والا شخصیت همسرشون رو هم خراب میکنند خب.. با یه مرد بالغ ازدواج کردند نه پسر بچه ده ساله همسایشون که بیرون از خونه هر چی خواستن صداش بزنن. اینا به بقیه هم اجازه میدن که با القاب شاید خنده دار خودشون و همسرشون و بعدها بچه هاشونو صدا بزنن.