بنظر من تک بعدی بودن تو یه مدت زمانی برای رسیدن به هدف خاصی خیلی خوبه. ولی بعضیها کلا در تمام زندگیشون تک بعدی هستن .کار مهمی هم انجام نمیدن که بگی موفقیتهای خاصی داشتن .کلا شخصیتشون اجتماعی نیست که اینجور خوب نیست
من یه زمانی خودم را محدود کرده بودم از خیلی آدمها. که البته باعث دلخوری براشون شده بود ولی اینقدر برام اون هدف مهم بود که حاضر نبودم رهاش کنم .با چندنفر هم رفاقتم بهم خورد و حتی به من برچسبهای نامناسبی زدن ولی برام مهم نبود.حالا که به اون هدف رسیدم از حسادتشون باز هم محلم نمیذارن .خخخخ ولی باز هم برام مهم نیست.
بنظرم ارزششو داره که برای رسیدن به خواستتون از خیلی جوانب بگذرید.ولی خدایی دوماه گوشی خاموش خیلی زیاده .حداقل سایلنت کنید و آخر شبها برید یه سر بزنید. شاید یه بنده خدا کاری باهاتون داشت
(۲۸ اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۱۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: با اینکه میشه برای بعضی از قسمت های کنکور دست و پا شکسته یه فلسفه ای پیدا کرد اما من نمیفهمم فلسفه ندادن کاغذ چرک نویس و زمان خیلی کم برای حل سوالات چیه؟! یعنی مثلا کسی که تو حاشیه کاغذ سوالاشو حل می کنه دانشجو/دانش آموز بهتریه؟ یا سازمان سنجش میخواد بگه چقدر خفنه که این همه سوال میده و وقت کم میده؟!
خب وقت کم برای اینه که مهارت فرد و مدیریتش تو پاسخ دادن به سوالها سنجیده بشه. چرک نویس را نمیدونم.
)
تو دانشگاهها موقع امتحان میگن چرک نویس خودمون میدیم.اخر آزمون هم بهمون میگفتن حتما بندازید سطل زباله بعد از آزمون بیرون برید.بخاطر اینکه ممکنه کسی ببردش و برای آزمون بعدی یکسری تقلب روش بنویسه .آزمون بعد با مهارت بیاردش سرجلسه و اونها نمیفهمن این چرک نویس تازه دادن بهش یا از قبل بوده.
اینو دانلود کنید حاجی فیروز. شاد بشید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.