(۲۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۴۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: آقا شما که خارج رفتی شیر طالبی ها و پیتزا رست بیفاشون چطور بود؟ صرف می کرد بریم خارج؟![[تصویر: tongue.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif)
![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
والا آره نوشیدنیهای جالبی داشتند. فردای روزی که رسیدم چون آشنا بودم به یه مهمونی/شام دفاع دکتری دعوت شدم که دو نفر از جمله یکی از دانشجوهای مستر که در یک بار کار میکرد رو مسئول نوشیدنی و اینا کرده بودند، چیزای لوکسی بود که برام تازگی داشتند. کلاً از این ۶ ماهی که اونجا بودم ۴۹ تا عکس گرفتم (میخوام فرار رو به جلو کنم که آقا جان ندید بدید نیستم من) که یکیش عکس یکی از نوشیدنیها هست (مخلوط توتفرنگی و یکی دو چیز دیگه مثل اون قرمزهی شبیه انگور هست که چند جا دیدم ولی آخرش نفمیدم چیه)
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اما غذاها همه از بیخ افتضاح. رستبیف کجا بود! پنیر پیتزاهاشون یا در واقع خمیر پیتزاهاشون یه چیزی کمی ضخیمتر از نون تافتون خودمون با مساحتِ حدودً دو برابر (شعاع رادیکال ۲ برابر) پیتزاهای ایران بود. بعد رووش یه چیز قرمز که یه چیزی بین رب و سس گوجه بود میمالیدند میشد پیتزای مارگاریتا! دستور پخت و عکسش اینجا:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
هست و تقریباً همین شکلی بود. منتهی مشکلی که هست اینه که بقیهی پیتزاهاشون هم مشتق این بود. مثلاً پیتزای پپرونی همین مارگاریتا بود که چند تا فلفل پهن رووش انداخته بودند و بس! یا مثلاً روی همین مارگاریتاهه تن ماهی میریختند میشد پیتزای tuna! یا رووش donar (اینجا بهش کباب ترکی گفته میشه ولی همون donar معروفتر هست، چون معنیش به ترکی میشه "چرخنده یا چیزی که میچرخه" و خب کباب ترکی هم میچرخه دیگه!) میریختند میشد پیتزای donar. اینکه فکر کنی پیتزای مرغ و قارچ یا رستبیف و ... برات سرو میکنند خیال خام هست. من روزایی که وقت نداشتم به رستورانهای ترکی پناه میبردم که باز یه ۵۰ درصد میتونستند ایران رو شبیهسازی کنند. من اونجا حتی نتونستم خیارشور پیدا کنم چون طبعشون شیرین هست و خیارشورهاشون شیرین بود حالم بد شد! آخرش دست به دامان مغازههای عربها (بیشتری تونسی و شمال آفریقایی بودند) یا ترکها شدم اونم کیفیتشون آشغال بود. یا مثلاً چند بار همبرگر با مارکهای مختلف گرفتم یک راست انداختم آشغالی و ... مارکهای وارداتی حلالشون (تأکیدم روی حلال بودن نیست، خواستم بگم مارکهایی که به ذائقهی ما بسازه) یا از ترکیه بود که خوب بود ولی سر راه خونهی من نبودند، یا از کشورهای عربی که اونا بیکیفیت بودند.
ولی شنیدم آمریکا بهتره. البته آمریکا که از اروپا بیریشهتر هست، منظورم این بود که ایرانی اینا زیاد داره اوکی هست. مثلاً کلهپاچه و سنگگ اینا راحت پیدا میشه توو جاهایی مثل کالیفرنیا پس پیتزا هم شاید پیدا بشه و الا جاهای دیگهش اونجا هم سخته؛ دوستم میگفت مراسم thank giving بود و بوقلمون گذاشته بودند همینطوری پخته بود مزهی خون میداد چون نه ادویهای نه ربی چیزی... باز فرهنگ اروپا خیلی خیلی بهتر هست؛ آمریکا که بر مبنای مصرف هر چه بیشتر هست تا مردم رو سرگرم خوردن و وام گرفتن و خرج کردن بکنند. ظهر فستفود رو میزنند به بدن و حالا تا شب دِ بدو که آب بشه. اصن الان که مینویسم افسوس میخوردم آدم مجبور هست بره ولی خب شاعر گفته سعدیا حب وطن گر چه حدیثیست صحیح، نتوان مرد به سختی [صرفاً به این خاطر] که من این جا زادم"
(۲۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۵۱ ق.ظ)jazana نوشته شده توسط: شاید lactose intolerance هستی...
شیر بدون یا کم لاکتوز بخر، سویا هم خیلی خوبه ها.
نه اتفاقاً توو پست قبلی هم میخواستم بنویسم چرا نمیخورم ولی دیدم حرّافی میشه.
راستش من تا ۵ سالگی همه جور لبنیات میخوردم ولی نمیدونم یهو چی شد که تا همین الانش هیچی لبنیات نمیتونم بخورم. شیر رو هم تا ۶ ۷ سال پیش نمیتونستم بخورم. نه اینکه بخورم و معدهم به هم بریزه، کلاً وقتی میبینم مخصوصاً پنیر سنتی اینا باشه و بووش به دماغم بخوره حالم شدیدً بد میشه، حتی به بشقابش هم به کراهت دست میزنم تا داخل یخچال بذارم مثلاً. حدسمون این هست که یه چیز ضایعی به خوردم دادند که اینطور شدم. مثلاً ۱۰ سال پیش، حدود یکی دو سال نمیتونستم گوشت بخورم ولی خب علتش این بود که قصابه گوشت شتر بوده یا حیوون پیر بوده چی بوده انداخته بوده و من یکی دو لقمه خورده بودم بعدش ناخودآگاه زده شده بودم. الانم فقط دوغ و شیر میتونم بخورم که اولی هم افت فشار میاره وسط روز نمیشه خورد.
(۲۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۴۵ ق.ظ)jazana نوشته شده توسط: راستی به جز Milestone یکی دیگه از کاربران که یک عالمه وقت و... واسه پستاش میذاره، همین کاربر Behnam هست. جواب سوالات درسیش رو دیدین؟ شاهنامه فردوسیه.
اختیار دارید ولی نه خدائیش من فقط در حدی که از حالت پیچوندن خارج بشه مینویسم. البته این پستم چرا شاهنامه شد در حالی که تا پایان یکشنبه باید...