(۰۶ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۴ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (06 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: ما که از حرفای شما قانع نشدیم , وشما هم همینطور !
پس مار راه خودمون رو میریم , شما هم راه خودت رو .
ما سکوت نخواهیم کرد
اگر اشتباه نکنم از فرمایشات حضرت رسول هست که می فرمایند :
سکوتی که خالی از اندیشه باشد خطاست .
همان طور که حدس زدید قطعاً از حرفهای شما قانع نشدم چون اونجوری که خودتون دوست داشتید از پست من برداشت کردید تا بهانهای بشه بلکه ده بیست خط بیربط در جواب پست من جور کرده باشید.
منم همین عقیده رو دارم که هر کدوم راه خودمون رو بریم فقط بیزحمت از حضرت رسول مایه نذارید و حدیث رو هم تفسیر به رأی نکنید لطفاً.
شما نقد نمیکنید، توهین و مسخره میکنید. همین الان هم در این پست گفتید که "زبونم نمیچرخه بگم آقا" و میدونیم معنی این حرف یعنی چی. نه اولین مرحله و نه آخرین مرحله از امر به معروف یا نهی از منکر این نیست که عکس کسی رو دست به دست کنید و آبروش رو ببرید؛ شاید اون شخص اولین و آخرین اشتباه عمرش بوده. شما که حرفشنوی خوبی از حضرت رسول دارید یه سرچ بزنید ببینید چند تا آیه و حدیث در مذمت عیبجویی و تأکید بر عیبپوشی اومده. همهی ما در عمرمون گناهانی کردیم که فقط در لحظهی آخر برملاء نشده و مدل کفش این آدم در مقابلش صفر هست. یک لحظه فکر کنید عکس همون گناه شما در مانشت اگر دست به دست میشد.
اگر باز اصرار به درستی کارتون دارید، میتونیم نظر یک جامعهشناس و نظر یک مرجع تقلید رو بپرسیم تا ببینیم کار شما چقدر از نظر علمی و دینی، صحیح و سازنده هست.
ای بابا داداش بیخیال
ما هرچی میگیم شما باز میری سر خونه اولت
ما هی میگیم نره , شما هی میگی بدوش !
آبروریزی چیه ؟ تجسس کدومه ؟ تفسیر به رأی یعنی چی ؟ جمله به این صراحت اصلاً تفسیر پذیر نیست , چه برسه به تفسیر به رای !
فقط میخوای برچسب به ما بزنی !
ته ته حرفات اینه که ما یه متحجر مربوط به عصر paleozoic هستیم ! یا از این جماعت الافی که به سفارت خونه ها شبیخون میزنن !
ما سعی کردیم که یه جوری بفهمونیم
انتشار عکس مثلاً یه دختر بد حجاب , با انتشار عکس یه پسری که پاشنه بلند پوشیده , یکی نیست و فرق می کنه !
و فکر نکنم درک حرفم خیلی سخت باشه!
اما شما هی داری فید بک میزنی به حرفای قبلیت !
هی داری گارد میگیری !
مهم برای من این بود که جلوی این کارا سکوت نکنم و اعتراض خودم رو نشون بدم
و برای شما هم مهم این بود که جلوی کار من گارد بگیرید و به من اعتراض کنید
حالا که هر دو طرف به اهدافمون رسیدیم اگر صلاح میدونید این پرونده ی
جنایی (!) رو دیگه مختومه اعلام کنیم !