(۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۶ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: بیان درست مساله نصف راه حل است...راه حل هم می شه داد...
این بحث ما به هیچ نتیجه ای نمی رسه تمومش کنیم بهتره
ایشون دارن سفسطه میکنن و همه چیزو به هم میبافن
(۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: این قسمتایی که بولد کردم از دید شما واقعا راه حله؟
«کنکور باید استاندارد باشه» مثل این میمونه که بگیم نظام اقتصادی باید سالم باشه!
به شیوه خودت عمل میکنم و از همون مثال نظام اقتصادیت استفاده میکنم هرچند درست نیست:
من به عنوان یه شهروند میتونم بفهمم نظام اقتصادی درست چیه و اشتباه چیه ولی این دلیل نمیشه که بتونم مثه یه اقتصاد دان یه نسخه با جزئیات بپیچم که بیا این راه حل برو درستش کن. یعنی شما میگی تا زمانی که کسی راه حل اقتصادی برای سالم کردن نظام اقتصادی نداره حق نداره انتقاد کنه چون اگه انتقاد کنه داره ایراد میگیره... من نمیدونم این نظریه هارو شما از کجا میاری...
من از اولم ادعا نکردم که راه حلی دارم علاقه ای هم ندارم راه حلی ارائه بدم اصلا وظیفه من نیس مربوط به من نیس تخصص من نیس چه اصراری هست که بخوام تو این زمینه دخالت کنم اصلا مشکل اصلی جامعه ما اینه که هر کسی به خودش اجازه میده تو زمینه ای که بهش مربوط نیست اظهار نظر میکنه بعد یه راه حل بدتر از کنکور ارائه میده...
حالا این دلیل میشه چون من راه حلی ندارم پس نباید به همین راه حل انتقاد کنم، کور نیستم میبینم که این راه حل همون اصل گزاره ها که آقای بارسا فرمودن زیر سوال میبره و میبنم که جامعه های دیگه راه حل های بهتری برای این گزینش دارم، منم تو این جامعه زندگی میکنم از مسئولین آموزش انتظار دارم راه حل مناسبی رو برای گزینش جایگزین کنن تا هر کس که شایستگیشو داره از امکانات دانشگاه های برتر استفاده کنه.
همونطور که افراد جامعه از نظام اقتصادی یه جامعه انتظار دارن که نظام اقتصادی سالمی داشته باشه و لازم نیست که هر کسی منتقده بیاد راه حل اراپه بده.