(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۰ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: پ.ن: میریم که سیستم جغدینگ رو آغاز کنیم. خب تا ساعت ۶ بیدار میمونم و میخوابم تا ساعتها بعد !
امیدوارم که دم دمای افطار بیدار بشم 
این سیستم جغدینگ! زیاد هم جالب نیست. کلا ۱ ماه کسل تشریف دارید!! البته شاید برای من اینطوریه
من خودم به تجربه فهمیدم سحر نون پنیر (قطعا بدون گردو!!) همراه خیار یا هندونه عالیه. تخم مرغ هم خوبه.
من اینطوری عمل میکنم: سحر یه چیز سبک میخورم (برنج هم خوبه اما نباید خیلی سنگین بشید) تا ظهر کارام میکنم که غالبا فکری هست مانند برنامه نویسی و مطالعات تخصصی-فنی. البته بینش هم حتما یه مقدار استراحت میکنم (مثلا ترجیح میدم کمی دراز بکشم و چشمام ببندم). بعد از نماز ظهر میخوایم (در حد ۳-۴ ساعت). بعد که بیدار شدم تا نزدیک افطار مطالعه میکنم. اینکه چی میخونم بستگی به برنامه ام داره اما غالبا غیر درسی هست و بیشتر مطالعات کاربردی هست. در کنارش کتب مربوط به علمای دینی + قرآن هم میخونم. بعد از نماز و افطار هم باز کارایی میکنم که نیاز به تمرکز و فکر داره و این کار تا نصف شب ادامه داره . بعد حدود ساعت ۱:۳۰ تا ۳:۴۵ باز دوباره میخوایم که از خواب شب هم استفاده کرده باشم.
البته اواخر ماه رمضان که یه مقدار ضعیف میشم بین خواب بعد از نماز ظهر و افطار کارای سبک تر میکنم یعنی مطالعات ساده تری دارم (کتابای ادبی) یا فرضا فیلم میبینم و اینکه سعی بیشتر دعا و قرآن بخونم...
در کل سخت نگیرید. حیفه این ماه ساده از دست بره و هیچ کاری برای افزایش سطح معرفت خودمون نداشته باشیم