(۱۷ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: بچه ها اگه بخام برنامه نویس بشم چکار کنم؟ تو رو خدا فقط نگید باید خیلی بخونی ..
یک راه حل مناسب بذارید ...
اینایی که برنامه نویسای متبحری هستن چکار کردن. چرا من هر کار می کنم بازم برام برنامه نویسی سخته
سلام . به نظر من باید فیلم نگاه کنی و یه پروژه واسه خودت تعیین کنی . فیلم های شرکت pluarsight ,teamtreehouse
و همچنین با محیطی که داری کد میزنی اشنایی کامل داشته باشی . مثلا اگه بخوای یک کلاس پیاده سازی کنی . وقتی فیلم میبینی متوجه میشی که طرف از اول نمیاد همشو بنویسه بلکه یه گزینه مثلا تو اندروید استدویو هست که متد های geter , setter , وبقیه رو خودش میسازه برات و کارت رو خیلی راحت تر میکنه . این فیلمایی که میان تو نت پد کار میکنن رو نگا نکن محیط برنامه نویسی خیلی مهمه.
بعدش باید دست بکار بشی و عملا کار کنی تئووری به هیچ جا نمیرسی . وقتی واسه خودت یه پروژه تعریف میکنی با یه سری چالش ها و موانع موجه میشی . که میتونی با سرچ کردن تو نت و سایت stackoverflow به جوابات برسی .
به نظر من زبان های ماکروسافت زیاد جالب نیستن چون همه چی رو واست مهیا کرده و درک درست از برنامه نویسی رو از بین میبره .
حلقه فور و وایل رو همه بلدن مهم استفاده از کتابخونه ها و فریم ورک هاست . مثلا توی جاوا بتونی از spring , hibernet و توی c# از entitiy framework و بقیه کتابخونه ها استفاده کنی. که اکثر این کتابخونه مسایل دیزاین پترن و معماری چن لایه mvc داخل خودشون دارن یعنی نیاز نیست از اول بری کداتو طبق دیزاین پترن بنویسی .
و بهترین معلم تجربه است . که از طریق همون چالش هایی که گفتم بدست میاد و اگه بتونی با چن تا برنامه نویس دیگه در ارتباط باشی سریع تر نتیجه میگیری . اگه بتونی در شرکت های برنامه نویسم کار کنی بخاطر فشاری که میارن بهت سریعتر میتونی به اهدافت برسی و متوجه خیلی چیزا میشی .
و در رابطه با برنامه های تجاری که اکثرا با دیتابیس همراه هستن علاوه بر زبان باید با دیتابیس شناخت داشته باشی فرض کن مثلا داری یه سیستم انبارداری مینویسی که که سه تا جدول داره واین جدولا به هم مربوطن مثلا اگه کالا وارد یک جدول بشه باید جمع تعدادش در جدول دیگه وارد بشه شما اینجا نمیای توی c# یا جاوا کد بزنی بلکه یک تریگر داخل دیتابیس مینویسی و دیتابیس اتوماتیک زمانی که داده ای وارد جدول میشه بقیه جدول ها رو تغییر میده . فیلم های شرکت پارسیان در رابطه با sqlserver رو پیشنهاد میدم.
امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم.