(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۴۳ ب.ظ)bita225 نوشته شده توسط: درسته قوانین زیادی توی مملکت ما رعایت نمیشه ولی این زیاد بودن بی قانونی دلیل بر این نمیشه که شما به اصطلاح مثل کبک سرتون رو بکنین زیر برف و درصدد حل کردن مشکلاتی که رفاهتون رو از بین برده بر نیاین . واقعیت اینه که دولت نه تنها بستر رو برای کسب درآمد دانشجو آماده نکرده بلکه با کمکاریش باعث شده که دانشگاه در قبال دریافت هزینه از دانشجو امکانات کمی رو در اختیار اون قرار بده که این وسط وظیفه ما اینه که با اعتراض،به دانشگاه فشار بیاریم و وظیفه دانشگاه هم اینه که به دولت فشار بیاره. نگران دولت هم نباشین که خدایی نکرده کمرش بشکنه واسه پرداخت بودجه برای خوابگاه جدید ، سونامی که نیومده توش و در ضمن ساخت خوابگاه جدید چیزه زیادی نیس واسه دولت.
این واقعا فجیعه که خوابگاه بهترین دانشگاه کشور اینقدر رفاهش کمه که ۵ نفرو می خوان بچپونن تو یه اتاق ، اگه اعتراضی از سوی دانشجوها صورت می گرفت خیلی به وضعیت خوابگاهها توجه میشد ولی مشکل اینجاس که اکثرا مثل شما کنار میان با ناحقی جوری که اگه بجای اتاق، کانکس هم در اختیارتون بذارن بازم صداتون در نمیاد و کلی فلسفه بافی هم می کنین که چرا صداتون در نیومده!!
به حرفایی که زدم فک کنین چون خیلی به دردتون می خوره.
اینکه میگید دانشگاه امکانات کمی "در ازای مبلغی که از دانشجو دریافت میکنه" ارائه میده رو قبول ندارم. دانشگاه سراسری مگر چقدر از دانشجو هزینه میگیره؟ دقت کنید این حرفم اصلاً در تضاد با اینکه دانشجو حقاش بیشتر از اینها هست نداره، فقط عرض کردم مثلاً شما اون غذایی که در برابر ۶۰۰ تومن میگیرید حداقل همون ۶۰۰ تومن رو میارزه.
اون قسمتی که گفتید "نگران دولت نباشید برای بودجه برای ..." تازه همون حرف من رو میزنید. هیچوقت به خاطر بد بودن کیفیت مواد اولیه، یقهی آشپز (استعاره از دانشگاه) رو نمیگیرند، بلکه طرف حساب کسی هست که اونا رو میخره. مدیران دانشگاهها هر چقدر هم آدمهای پرتی باشند، حداقل برای بهتر کردن رنک دانشگاه به فکر خوابگاه و ... میافتند و اینطور نیست که نخوان، اما وقتی دانشگاه دولتی هست و مثلاً به ازای هر غذا ۲ تومن بودجه بهشون اختصاص دادند، دست اونها نیست که غذای ۴ تومنی بدن. پس اول باید طرف حساب آدم شناخته بشه.
ساخت خوابگاه هم همه جا راحت نیست. مثلاً برای دانشگاهی مثل شریف یا شهید بهشتی اطراف دانشگاه یا جا نیست، یا هر مترش میلیاردی هست و تازه به این فکر افتادند که دانشگاه رو جابجا کنند!
در اینکه باید اعتراض بشه بله و اعتراض هم میشه، اما هر بار یه کمی سفت و شل میکنند و بعد از یه مدت دوباره آبها از آسیاب میافته. عمر دانشجو هم چهار سال هست و برای اینکه بساط واسه خودش درست نشه این ۴ سال رو تحمل میکنه.
اینکه میگید صدای امثال من در نمیاد هم کاملاً اشتباه میکنید چون حتی با شناخت کم از این سایت هم متوجه میشید من حرفم رو قورت نمیدم و آخرین باری که اعتراض شدیدی توو خوابگاه طرشت شد بنده هم بودم. یک بار با رئیس ادارهی خوابگاهها هم تا آستانهی گلاویز شدن رفتم ولی همیشه یه آدمی رو گذاشتند که اگه فحش ناموس هم بهش بدی عین گاو نگاه میکنه و حرف درِش اثر نمیکنه. در حالت شدیدتر هم که تحسن میشه و یه مدت بعضی چیزها که میشه (مثل غذا) رو بهتر میکنند و دوباره برمیگرده، دیگه بعد از ۶ سال درس خوندن انگیزهای برای اعتراض نمیمونه.