(۰۴ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: (04 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۱ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: علت این همه تسخر رو نمی فهمم دوستان.
تو برخورد و رفتارتون تجدید نظر کنید.
دوستانتون تمسخر نکردند، یه مقدار تشخیص شوخیتون پایینه.
اما علت حرف دوستانتون هم این هست که تعجب کردیم انگار شما کلاً توو این مملکت زندگی نمیکردید یا توو دانشگاهی که بودید اصلاً خوابگاهی نداشتید، یا از فامیلتون کسی نبوده که دانشجو و توو خوابگاه بوده باشه. آخه کدوم دانشگاه به دانشجوی ارشد خوابگاه ۲ نفری میده که تازه حق انتخاب هم بده. حالا یک نفری که جای خود رو داره. قبلاً فردوسی مشهد که دانشجو کم داشت به دکتریها ۲ نفری میداد که الان اونم مثل بقیه شده. مثلاً دکتریها توو شریف خوابگاهشون ۴ نفره هست. ممکنه یه دانشگاه راحت خوابگاه بده (مثل صنعتی اصفهان) اما مثلاً ۲۰ درصد ظرفیت اضافی داره و میده به شبانهها یا کسایی که مشکل رفت و آمد دارن. انتظاراتتون رو در مورد خوابگاه و غذا و ... باید شدید پایین بیارید.
(۰۴ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: (04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۸ ب.ظ)bita225 نوشته شده توسط: درسته هتل نیست ولی دیگه قفس مرغ هم نیست.
درستش همینه که اتاقا یک نفره باشند. ۴ نفره برای ارشد سخته. ولی متاسفانه خوابگاه به اندازه ی کافی جا نیست. حتی من یادمه یکی از بچه ها شبانه خوابگاه نداشت مجبور شد انتقالی بگیره بره. هر چند تو دفترچه هم نوشته بودن خوابگاه نمیدن به شبانه.
بحث هتل بودن هم نیست. ادم تو اتاق چهارنفره ی کوچیک نمی تونه راحت باشه کاراشو انجام بده.
اعتراض نمیشه کرد. تعداد اتاقا همینه.
راستش من چند مورد دیدم که مثلاً دانشگاه تهران و امیرکبیر نرخ اتاق دو نفره و سه نفره و حتی تک نفره رو نوشته. فکر کردم شاید دانشجو انتخاب می کنه و هزینه شو پرداخت می کنه ولی از حرفای دیگران اینجور برداشت می شه که همچین چیزی نیست.
امیرکبیر حتی واسه روزانهش هم خوابگاه کم میاره، اتاق تک نفرهاش کجا بود.
تابستون که نفوس کمتر میشه اون موقع میشه اتاق ۲ نفره گرفت (البته اونم به اسم تعمیرات و ... نصف خوابگاه رو تعطیل میکنند و میگن جا نیست باید همون ۳ ۴ نفره باشه)
شما لطف کنید در مورد سطح تشخیص شوخی من یا دیگران قضاوت نکنید و ثانیاً از جانب دیگران جواب ندین.
با این اوصاف بیشتر به نظر میاد شما تو این مملکت زندگی نکردید و از وضعیت دانشگاه ها با خبر نیستید چون اگه از دانشگاه های دیگه مطلع باشید می فهمید که یک سری از دانشگاه ها به دانشجوهای ارشد اتاق های ۲ و ۳ نفره واگذار می کنه و ممکنه هزینه ی بیشتری دریافت کنه.
اینکه شما سطح توقع و استانداردهای رفاهتون پایینه دلیل نمیشه راجع به بقیه هم نظر بدید و نقش علامه ی دهر رو بازی کنید.
وقتی شما بقیه رو به تغییر رفتار و ... سفارش میکنید پس من هم حق دارم بخوام که حداقل جنبهی خودتون رو بالا ببرید. ضمناً گشادهرو بودن هم خصلت خوبی هست که میتونید سر فرصت راجع بهش فکر کنید.
عجیبه که شما در این مملکت زندگی کردید و ۲ سال هم هست این سایت عضوید ولی از وضعیت خوابگاههای دانشگاهی مثل تهران که همیشه صحبتاش میشه خبر ندارید ولی بنده که زندگی نکردم خبر دارم!
حرف اولتون (انتخاب بین ۱ و ۲ نفری دانشگاه تهران) اونقدر خام بود که خودتون هم متوجه شدید و الان صحبت از ۲ یا ۳ نفری میکنید، یه کم بعد هم میگید بعضی دانشگاهها بین ۴ نفر یا ۵ نفر حق انتخاب میدن برا همین پرسیدم! در ضمن منظورتون از بعضی دانشگاهها دقیقاً با مثال کدوم دانشگاهها هست که اتاق ۲ نفره واگذار میکنه به ارشد!؟ احتمالاً فقط دانشگاه صنعتی کویر لوت به اندازهی کافی این فضا رو داشته باشه. البته چرا، میتونند اتاق عادی (۱۶ تا ۲۰ متر) رو وسطش تیغه بزنند بشه دو تا لونهی مرغ ۲ نفره.
علت اینکه به این پست جواب دادم کلکلهای بالا نبود، جملهی زشتی بود که آخر حرفهاتون گفتید که نشون میده ضعیف هستید و وقتی در دفاع کردن از حرف اشتباه یا صحیحی که زدید کم میارید، عین احمدینژاد شخصیت طرف مقابل رو هدف میگیرید. واسه اینکه براتون مفهوم بشه که انسان باید مواظب اینطور جملههای نیشدار باشه لازمه یه چیزایی بگم. شما عملاً اینطوری خیلیها رو زیر سؤال میبرید. وقتی کس یا کسانی به هر دلیل قدرت انتخاب ندارند به این دلیل نیست که از پشت کوه اومدند و یا به صفر راضی هستند، به این دلیل هست که فعلاً راه دومی وجود نداره. این مسأله چه حاد باشه چه نه، مشکل زیربناییتر هست و این یک مورد رو نمیشه تقصیر دانشگاه یا وزارت علوم انداخت که وارد چرایی این حرفم نمیشم. در مورد خودم هم بله افتخار میکنم با استانداردهای زیر صفر شروع کردم ولی به لطف خدا در مقایسه با هم سن و سالهام حرفی واسه گفتن دارم. سطح توقعام از زندگی رو هم همیشه در همون سطح نگه داشتم تا هم یادم نره کی بودم، هم اگه پس فردا از بد روزگار ورق برگشت خودم برنگردم. حالا شما بفرمائید با پارامترهای رفاهی بالاتون چه گلی به سر بقیه یا حداقل خودتون زدید؟ یه وقت به قبای استانداردهاتون بر نخوره هتل رو بذارید و برید اتاق ۲ نفره؟