(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از آواتار خوشگلت
نه واقعااااا ، واقعنی شما این اواتار رو خوشگل میبینیدددددددددددد!!
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۶ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: تبلیغ شاتل نباشه هاا.ولی چنوقت پیش هم واسه تولدم نت اضافی شارژ کردن هم الان دیدم بازم اضافه شده حجم نتم نمیدونم چرا
اره شاتل برای تولد گیگ هدیه میده ..فک کنم ۱ یا ۳ گیگ یادم نیست دقیق..هوراهورا تولدم نزدیکه
تولدت مبارک مهناز جوووووون:-*
*من فکرکنم از سال ۸۹ عضو شاتل هستم قبلنا خووووب بوددد تازه یکی دوسالی میشه که اینجوری برام مشکل پیش اومده زودزوووود ترافیکم رو مییخورههههههههه..
وزنگم میزنی میپیچونن :-s وقطع و وصلی زیادداره ...ناراضی شدم ازشاتل ناراحتم ازش میخواستم شکایتم کنم .. اما به این نتیجه رسیدم که شاید شاتل بهتر باشه ازبقیه حالا درسته ترافیک خور شده و دزدی زیاد اما من دیگه بهش عادت کردم کاریم ازدستم برنمیاد...به بقیه شرکتای دیگه هم نمیتوونم اعتمادکنم شایدم اونا خیلی بهترباشن..
مزایا و معایب شاتل:
هم تولد گیگ هدیه میده(فک کنم ۳گیگ) و هم از ساعت ۱تا ۸ دانلود رایگان(سرعت خوب قابل قبول ، اما تازگیا چندتایی نمیتونی باهم دانلودکنی فک کنم بخاطرتابستونه) هست اینش خوبه..این دانلود رایگانش برام بسیار مهمه
..اما چشمتون روز بد نبینه ازونور ترافیکم رو مثل قارچ میخوره نامردااا:-s... و پشتیبان کاملا حرفه ای و دروغگو چرندگو دربرابرپیچوندن وقانع کردن ادما(کاش من یکم این قدرت بیان روداشتم
دیگه خوشحالیم چندبرابرمیشدددد
)
حالا میبخشمت شاتل
اما بگما ناراحتم ازت..