(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۵۴ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۴۷ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: اینکه دیگران در درجه اول جنسیت رو مد نظر قرار میدن بعد انسانیت ! و به جایی میرسونن که آدم میگه خدایا چرا من رو مونث آفریدی؟
اون قسمتایی رو هم بگین که ملاک بعضی از خانما صرفا یه تیکه اهن پاره هست! متاسفانه خیلی شاهد این قضیه هستم که یه تیکه اهن خیلی چیزا رو حل می کنه وقتی به تیپ و قیافه اون دختره فک می کنم با خودم میگم اگه یه پسره از روی خواستن واقعی می خواستش و حتی به خواستگاریش می رفت چطور از همه چی اون ادم ایراد می گرفت و بدبختش می کرد اما حالا چی شده اون تیکه اهن متحرک که معلومم نیست اصن مال خودشه؟ مال باباشه؟ مال دوستشه؟ اصن شاید دزدی باشه! به راحتی همه چی رو حل می کنه! بله باید پسر باشی تا بفهمی!
من پسر نیستم این چیزا رو بفهمم ولی با این حال جمع هم نبستم و گفتم ادم بافرهنگ هم کم نیست ولی دخترها هم همشون اینطور نیستن ! قبول دارم که هستن ازین تیپا! ولی شما ی نوعی که حالا به شوخی میگی دختر باید بشینه تو خونه قرمه سبزیشو بپزه خوب همون دختر واسه اینکه دغده ی معاش نداشته باشه و به خاطر همین ذهنیت غلط T مادی میشه! اون ور قضیه دخترهایی هستن که واسه اینکه زیر بار این خفت نرن در به در خودشون به آب و اتیش میزنن و تو جامعه پرمشکل با هزارمسئله کار میکنن و خرج خودشون حلال در میارن!
و من همیشه با یه سوال مواجهم خود اقایون هم علاقشون به دختهای مادی که از تیپشون هم مشخصه بیشتره! در حالی که میدونن شخص چطور فکر میکنه!
به نظرم هم آقایون هم خانم ها تو جامعه ما فارغ از جنسیت گریبانگیر یه سری مشکلات عمده اخلاقی شدن این روزا! البته نه همه!!!و اون ریشش تو نابسامانی های اجتماعی و اقتصادی مملکت ثروتمندی که چوب ندونم کاری یه عده سیاسیون میخوره! که از آب گلالود برای ماهیگیری استفاده میکنند.