(۱۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۶ ق.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: به نظر من با این روش شما راه به جایی نمیبرید .
واسه موفقیت همه تک تک اعضا باید بشید ما تا همه بچه ها به صرف کلمه ما و یکی نشید موفق نمی شد.
توصیه من:......
من با نظر ایشون موافقم!
وقتی تاریخ تعیین کردم راستش فکر نمیکردم که یکی مشکل داشته باشه و یکی شهرستان باشه و اینا!
در اصل بیشتر تمرکزم رو این بود که دوستان تهرانی میان نظر میدن و اعلام آمادگی میکنن! به خیال خودم گفتم یه تاریخ دور بدم که همه اطلاع رسانی کنن!
اولا که اگر میتونید عنوان این تاپیک رو دستکاری کنید و یک تاریخ تو عنوان قرار بدید که به چشم همه بیاد! نه اینکه مخاطب بخواد نیم ساعت وقت بذاره که کل نظر ها رو بخونه و آخرش به اون تاریخ اصلی نرسه!( این برای اطلاع رسانی )
دوما حرف آقای گل ایرانی درسته! اون دوستانی که نمیتونن بیان تهران حداقل در نوشتن یک متن اعتراضی اداری و رسمی و همینطور جمع کردن امضا از دوستان شهرستانی بابت این قضیه سهیم بشن و در آخر با اسکن کردن متن نامه و امضاها به دست ما برسونن که با دست پر بریم وزارت علوم
سوما! اگر حالا که میخوایم تلاش کنیم! همه نظرمون یک موضوع باشه اونهم : یا برگردوندن رشته های امنیت و آی تی در زیر گروه آی تی و یا تعیین تکلیف این دو رشته ( منظورم از این حرفم اینه که همینجا حرفمون رو یکی کنیم. فردا پا نشیم بریم جلو وزارت خونه که اونها بخوان برامون تصمیم بگیرن که کدوم باشه!)
پیشنهاد خودم هم اینه که مثل پارسال بشه! چون حداقل هوش مصنوعی و مهندسی نرم افزار از مدار منطقی و نظریه زبان ها و ریاضیاااااااااات آسون تره!!
چهارما در مورد تاریخ مراجعه؛ اگر بخوایم بذاریم بعد از ماه رمضون یک ماه از دستمون میره! خیلی حیفه! / پس چاره ای نداریم که این یک روز روزه گرفتن رو تحمل کنیم.دوستانی هم که از شهرستان میخوان به ما بپیوندن هم که خوش به حالشون میشه دیگه! اون روز مسافر محسوب میشن!
و در آخر هم پیشنهاد تاریخی بنده هم بین ۶ تیر ( شنبه ) تا ۱۰ تیر ( چهارشنبه ) هر کس موافقه اعلام کنه!
(اگر میشه همین تاپیک رو یه نظر سنجی ایجاد کنید که تاریخ های پیشنهادی رو اعضا رای بدن)