(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۰ ق.ظ)ali0281 نوشته شده توسط: اقا دوستانی که ساکن تهران هستن برن وزرات علوم یا سازمان سنجش بپرسن حضوری شاید به خودشون اومدن اعلام کردن رسما اینطوری نمیشه که اگه مثل پارسال تو آبان اعلام کنن خیلی خیلی بد میشه اون موقع تغییر گرایش ها من خودم به همراه تعداد زیادی دوستان پارسه ایی رفتیم چند روز متوالی تا بالاخره روز آخر ثبت نام یه اطلاعیه اصلاحیه زدن
اگه حضوری با تعدادی از دوستان که ساکن تهران هستن هماهنگ کنیم که برن زحمتشو بکشن نتیجه میده شاید البته ولی از زنگ سیستم پاسخگویی آنلاین هیچی در نمیاد
دوستان پارسه ای ؟؟ والله بنده هیچ نسبتی با پارسه نداشتم .. میگفتید دوستان مانشتی قشنگ تر بود
ولی جدا از شوخی راست میگن ایشون ... اگر واقعا میخواین پّبرای کنکور درست حسابی بخونین تکلیفتون رو همین الان یکسره کنید ، رفتن هیچی ، زنگ که راحت میشه زد دیگه
من پارسال یادمه وقتی اونجا بودیم خود وزارت گفت تا الان کلی آدم زنگ زدن همین موضوع رو گفتن ...
حرف آخر در مورد اعتراضتون ، والله پارسال از ما اینکه شبکه و امنیت باید زیر شاخه آی تی باجه رو قبول نکردن ، تنها چیزی که قبول کردن این بود که دیر اعلام شده ، به نظر من ذهنتون رو درگیر اعتراض نکنید فقط زنگ بزنید تکلیفتون رو روشن کنید و بشینید پای درسا ...