دوست عزیز اصلا معلومه چی میگی واسه خودت
اول که میگی ما کاری به غرب نداریم، درست تو ۴ تا خط بعد آدم های آلمانی رو مثال و الگوی خودت میگیری، من و امثال من اونقدر وجودشو داریم که از یه آلمانی احمق پیروی نکنیم. اینقدر خودمون الگو داریم که نخوایم از غرب پیروی کنیم. آلمان وقتی مرد که هیتلر مرد، الان هم داره اسم اونموقعشو یدک میشه و تمام قدرتش از همنیشینی با کشورهای پیشرفته هست
در کلام آخر شما که رو حرف خودت ثبات نداری، مثال نزن یا کمتر حرف بزن
در وهله دوم لطفا کل تاپیک رو بخون و بعد اظهار وجود کن. اون مثالی که من اوردم از دانشگاه CIA، بخاطر این بود که امثال شما بی خبر از همه جا و حاضر به اظهار نظر در همه جا، میومدند و میگفتن تو تمام دانشگاه های مطرح دنیا شبکه و امنیت زیر مجموعه کامپیوتر هست، من هم یه مثال آوردم از CIA که دیگه بحث در اون مورد خاتمه پیدا کنه
در وهله سوم دوستان فقط بحث میکنن که خیالشون راحت بشه، شما اگه مطمئنی بشین سر درسو مشقت و تو کار بقیه دخالت نکن. الکی تاپیک رو جنجالی میکنی و این همه توهین رو به جون خودت میخری
[/quote]
=================================================================================
۱- اولا با ادبیاتت فرهنگ خانوادگیتو نشون نده .
۲- مادر من هیچوقت بهم یاد نداده بی جهت به کسی توهین کنم . المانی ها که در تکنولوِی جز۵ کشور اول دنیا هستن احمق هستند شما که توهین می کنید عاقل؟
۳- من تورو دوست خودم نمیدونم و دوست شما هم نیستم چون دوست کلمه مقدسیه و شما هیچوقت لیاقت دوستی من رو نخواهید داشت چون ادب ندارید .
۴-شما که قدرت استنباط ندارید من گناهم چیه؟ البته من هم قبول دارم مثال ۲مقوله مختلف منظورم بود و چون بلافاصله اوردم متوجه نشید. مجبورم قضیه رو باز کنم شاید شاید شخص شما یکی متوجه شدی شاید اگر هم نشدی بگو باز بیشتر توضیح بدم!!!!
منظور من از مثال اول از ایران و غرب در دانشگاه که یک سیلابس ندارند و این یک بعد قضیه ست که لزوما کشور ما با غرب یک الگو رو ندارند کشور ما در تمدن و بزرگیش شکی نیست اما ایا شما نبودید گفتین کشور غرب رو الگو برداری نمی کنید؟
پس چرا توقع دارید در نظام اموزشی کشور دقیقا پیرو غرب الگو برداری بشه و به نظام اموزشی کشور خودت احترام نمی ذارید؟
به جامعه ایی که در اون زندگی میکنی احترام نمیذاری؟ اگر میخای تعغیرش بدی برو یه چیزی بشو بیا تغییرش بده.
ضمنا شما در چه جایگاهی هستی که بخواید واسه یه مملکت تصمیم بگیرید؟
جایگاه خودت کجاست؟
مثال دوم من هم از مثال المانی فرهنگ رک گویی و صداقت و یک رویی شون بود که توی وجود خیلی از افراد کشورم نمی بینم.
بیچاره دختری که جزوات درسی نیاز داره جرات نداره به من اعتماد کنه زنگ بزنه چرا؟ چرا به من اعتماد نداره ؟ مجبور میشه داداش زنگ بزنه.
۵- من به هیچ عنوان هیچ جایی نگفتم شبکه زیر مجموعه مهنددسی نرم افزار هست عرض کردم طبق بخشنامه سال قبل در کشور ما رفته زیر مجموعه مهندسی نرم افزار خود نامه اش هم همین سایت در بخش مربوطه موجد هست.
۶- من خودم رشته ایتی دارم اگر صحبتی کردم از سر دلسوزی بوده واسه کسی که نمیدونه به طور کامل بخشنامه سال قبل ابلاغ شد..
شما هم اگر قصد خود شیرینی و جنجالی کردن تاپیک ونشون دادن فرهنگ خانوادگیتو بیشتر نداری هر حرفی داری پیام خصوصی بدید تا جوابتو بزرگتر بشنوید.
مردم هم قضاوت کنند چی در این دو صفحه بین ما رد و بدل شد.