(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: ماشالا چقدر فیلم دیدی تو. عالیه فیلم هاشون. به خصوص که فرهنگشون خیلی شبیه ایرانیاس و فیلماشون هم واسه همین جذابه واسه ایرانیا. ...من فیلم هاشون رو فقط از تی وی خودمون دیده بودم سابقا.خیلی هم دوست داشتم اتفاقا. ولی فقط در همین حد.بعد کنکور گفتم ژاپنی بخونم (چون کلا به ژا............................
ارهههه من عاشق کره جنوبی هستم و مخصوصا لهجشون و احتراماشون رفتاراشون لباساشون همه چیشوووووون

...اره خیلی دوست داااااااااارم
از شبکه ایران ببینی که کیف نمیده خود اصل اصلش رو ببین

..
ارههه خیلی خوشگلههههههه زبان کره ایییی به نظرسخت میاداما اینقد شیرینه ادم زودیادمیگیره و یادش میمونه..
دقت کردی همش میگن Woe voe

. همشم ازین رشته ها و کیم چی میخورن اسمش چی بود..یادم رفته چی میگفتن اسمش رو.. یه مدت فقط ازین نودلا میخوردم که مثلا شبیه غذای اوناس

من زیاد سریال دوست ندارم وحوصلش رو ندارم اما دیگه ازین سریالا نتونستم بگذرم

..
چندتا سریال هست خیلی قشنگه.. نامه عشق...وداستان غم انگیز عشق... و پسران فراترازگل این بامزس

.. متشکرم هم قشنگه...بازم دیدم که اسمشون درست یادم نیست اونایی که دوستداشتم یادمه

اولین سریالی کره ای که دیدم و عاشق کره ایا شدم شبکه ۳ امپراطور دریا سه شنبه ها میداد اونوکه دیدم عاشقش شدم همیشه هم به مامانم میگفتم موقع این سریال برام لازانیا درست کن

.دیدن این سریال همانا عاشق کره ایا همانا

..
اصن خیلی کیف کردماااااا دیدم یکی اینجا کره ای دوست دارم

..
اوه چقدر حرف زدممم

....
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: من دو تا زبون رو خیلی دوست دارم یکیش فارسی و یکیش کره ایکره جنوبی له......
اوه سارااااااااااااا ینیااااااااا دیگه واقعن واقعنییییییییی همزادیمممممممممم

موندممممم
تنها زبانی که دوست ندارم انگلیسیه :-s

منم زبان فرانسوی دوست دارم آهنگای فرانسوی زیادگوش میدم..
ر هست

سارانگ هی ساراجونم

ساران هی هم میگن
سارانهیو سارانگهیو هم میگن