زمان کنونی: ۰۱ خرداد ۱۴۰۴, ۱۱:۱۶ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۱۸۹۶۱
۰۳ خرداد ۱۳۹۴, ۰۲:۲۴ ب.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  
(03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  شریفو یادت رفت پوونهBig Grin
علاقه وافری بهش داشتی نمیدونم هنوزم داریExclamation
شریف؟
شاعر میگه در آن نفس که بمیرم در آرزوی شریف باشم Big GrinBig GrinBig Grin
عشق شریف رو با هیچی دیگه نمیشه جایگزین کرد آآآآآآآآآآآه قلــــــبم Sad

شریف تا الان لیاقت تورو نداشتهBig Grin
خیلی بی لیاقتهDodgy

منتظر فردای خیالی نباش...
سهمت را از شادی های زندگی امروز بگیر...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: پوونه , Bahar_HS
ارسال: #۱۸۹۶۲
۰۳ خرداد ۱۳۹۴, ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۰ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط:  این همه موضوع در دنیا وجود داره من موندم چرا به ازدواج این ربط دادی! Big Grin Big Grin
چون آدم بره زیر تریلی میمیره و تموم میشه میره
ولی فکر کن یه شوهر گیرت بیاد که هررنگی که تو دوست داری رو مسخره کنه اصلا نمیتونی بری اون وسیله ای که دلت میخواد رو بگیری.
آقا یه نمونه اش رو داریم تو اقوام Big Grin آقاهه کلی سر به سر خانومش میذاره که چرا رنگ های فانتزی و به تعبیر اون آقا بچگونه رو دوست داره خانومش و خانومه طفلی حتی سنجاق سرش صورتی هم نمیگیره Big Grin
خب من سرخورده میشم Big Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: **sara** , Bahar_HS , Menrva
ارسال: #۱۸۹۶۳
۰۳ خرداد ۱۳۹۴, ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  ایشالا انقدر شریف قبول نشید تا عشق واقعی رو پیدا کنید که و بعدش قبول شید دیگه اصلا مزه نداشته باشه. Smile
: ))))))))
عشق واقعی چیه ؟Big Grin عشق واقعی من شریفه بهش دل بستم و محاله عشقم رو فراموش کنم Big Grin
پوونه نیستم اگه امسال قبول نشم Big Grin این _____ اینم نشون @ Big Grin Big Grin Big Grin
(جدی اگه امسال قبول نشم واقعا نمیدونم چه اتفاقی واسم میفته ..به خاطر همین مجبورم قبول بشم و همین الانش هم کلی مشکل دارم سر این قضیه قبول نشدنم. Sad )

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۴ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  شریف تا الان لیاقت تورو نداشتهBig Grin
خیلی بی لیاقتهDodgy
همینو بگو. نمیدونم مسئولین چرا رسیدگی نمیکنن به این قضیه Big Grin
هر کدومتون قبول شدید شریف به محض ورودتون به ساختمونش به شریف بگید پوونه رو هم بطلبه Big Grin
یادش بخیر تو دانشگاه هر وقت میگفتم شریف بچه ها میگفتن تعارف نکن جای دیگه هم میخوای بری بگو میگفتم استنفورد یونیورسیتی رو خودم به خاطر شریف قبول نکردم اسم شریف خیلی شریفه Big Grin Big Grin Big Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: Bahar_HS , Menrva
ارسال: #۱۸۹۶۴
۰۳ خرداد ۱۳۹۴, ۰۲:۳۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۰ ب.ظ، توسط پوونه.)
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط:  من دو تا زبون رو خیلی دوست دارم یکیش فارسی و یکیش کره ای
کره جنوبی لهجه شون عاااالیهBig Grin
آها راستی خوب انگلیسی رو که همه باید بلد باشیمCool
زبان فرانسه رو هم دوست دارمBig Grin
کلا خیلی حس خوبی داره زبون های مختلف رو بلد باشیSmile

فیلم کره ای باشه با زبان اصلییییی واااای به بهBig GrinBig GrinBig Grin
منم سارانگ هی پونه و مینرواBig Grin
آخرش نفهمیدم سارانگه یا سالانگTongue
آره خیلی
منم فرانسوی رو دوست دارم و روسی و آلمانی رو هم.
آره حس خوبی داره. بچه که بودم یکی از آرزوهام همین بود که وقتی میمیرم حداقل به ۱۰ تا زبان بلد باشم حرف بزنم Big Grin

سارانگ. ولی ل هم میگن بعضیا چون ل و ر با یه حرف نوشته میشن و تلفظشون شبیه همه.
البته اون نگ آخر تو دماغیه به خصوص حرف گ که زیاد واضح شنیده نمیشه.
حالا این ل و ر خوبه من تو تلفظ م موندم. م نوشته میشه م خونده میشه ولی یه جورایی شبیه ب میگن وقتی اول کلمه با م شروع میشه. Big Grin

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:  AngryAngryAngry
عصبانی نشو جریان داره آفاق
یه چن روز اوضام به خاطر این جریانات به هم ریخته س شدیداااااااا
آدمی هم نیستم که به روم بیارم چیزی رو.. ولی خیلی بده اوضاع.
فقط واسه من دعا کن همه چی درست شه . بیشتر از این دیگه نمیتونم تحمل کنم این شرایط رو.
 سپاس‌گزاری شده توسط: afrooz-OMD , so@ , **sara** , Bahar_HS , Menrva , alirezaei
ارسال: #۱۸۹۶۵
۰۳ خرداد ۱۳۹۴, ۰۲:۵۳ ب.ظ
پوونه ببخشید اگه حرف بی ربط زدم و ناراحت شدی
باش؟...

سپاس‌گزاری شده توسط: پوونه
ارسال: #۱۸۹۶۶
۰۳ خرداد ۱۳۹۴, ۰۳:۳۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۱ ب.ظ، توسط Menrva.)
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  ماشالا چقدر فیلم دیدی تو. عالیه فیلم هاشون. به خصوص که فرهنگشون خیلی شبیه ایرانیاس و فیلماشون هم واسه همین جذابه واسه ایرانیا. ...من فیلم هاشون رو فقط از تی وی خودمون دیده بودم سابقا.خیلی هم دوست داشتم اتفاقا. ولی فقط در همین حد.بعد کنکور گفتم ژاپنی بخونم (چون کلا به ژا............................
ارهههه من عاشق کره جنوبی هستم و مخصوصا لهجشون و احتراماشون رفتاراشون لباساشون همه چیشوووووونBig Grin...اره خیلی دوست داااااااااارم
از شبکه ایران ببینی که کیف نمیده خود اصل اصلش رو ببینBig Grin..
ارههه خیلی خوشگلههههههه زبان کره ایییی به نظرسخت میاداما اینقد شیرینه ادم زودیادمیگیره و یادش میمونه..
دقت کردی همش میگن Woe voe Big Grin. همشم ازین رشته ها و کیم چی میخورن اسمش چی بود..یادم رفته چی میگفتن اسمش رو.. یه مدت فقط ازین نودلا میخوردم که مثلا شبیه غذای اوناس Big Grin
من زیاد سریال دوست ندارم وحوصلش رو ندارم اما دیگه ازین سریالا نتونستم بگذرمBig Grin..
چندتا سریال هست خیلی قشنگه.. نامه عشق...وداستان غم انگیز عشق... و پسران فراترازگل این بامزسBig Grin .. متشکرم هم قشنگه...بازم دیدم که اسمشون درست یادم نیست اونایی که دوستداشتم یادمهBig Grin
اولین سریالی کره ای که دیدم و عاشق کره ایا شدم شبکه ۳ امپراطور دریا سه شنبه ها میداد اونوکه دیدم عاشقش شدم همیشه هم به مامانم میگفتم موقع این سریال برام لازانیا درست کنBig Grin.دیدن این سریال همانا عاشق کره ایا هماناBig Grin..
اصن خیلی کیف کردماااااا دیدم یکی اینجا کره ای دوست دارمBig Grin..
اوه چقدر حرف زدممم Big Grin....

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط:  من دو تا زبون رو خیلی دوست دارم یکیش فارسی و یکیش کره ایکره جنوبی له......
اوه سارااااااااااااا ینیااااااااا دیگه واقعن واقعنییییییییی همزادیممممممممممBlushHeart
موندممممم
تنها زبانی که دوست ندارم انگلیسیه :-sUndecided
منم زبان فرانسوی دوست دارم آهنگای فرانسوی زیادگوش میدم..
ر هستBig Grin
سارانگ هی ساراجونمHeartHeartBlush
ساران هی هم میگن
سارانهیو سارانگهیو هم میگنBig Grin

멈추지 말고

My Dream is to fly
 سپاس‌گزاری شده توسط: Bahar_HS , **sara** , پوونه
ارسال: #۱۸۹۶۷
۰۳ خرداد ۱۳۹۴, ۰۴:۰۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ، توسط NP-Cσмρℓєтє.)
برای انتخاب رشته همچین خطایی میده : "حداکثر مجاز به انتخاب ۲ کد رشته محل بورسیه یا شرایط خاص می باشی"
نمیدونم چی میگه! کسی میدونه؟؟؟ بورسیه ی چی؟ شرایط خاصّ چی؟؟ :|
 سپاس‌گزاری شده توسط: shayesteNEY
ارسال: #۱۸۹۶۸
۰۳ خرداد ۱۳۹۴, ۰۴:۳۷ ب.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ ب.ظ)barca نوشته شده توسط:  اشاره به کاربر خاصیم نباشه! Big Grin
کاربر یا کاربران؟ Tongue
 سپاس‌گزاری شده توسط: barca , Bahar_HS
ارسال: #۱۸۹۶۹
۰۳ خرداد ۱۳۹۴, ۰۴:۵۹ ب.ظ
فکر کنم کاربر خاص مورد نظر من بودم. Big GrinBig GrinBig Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: barca
ارسال: #۱۸۹۷۰
۰۳ خرداد ۱۳۹۴, ۰۵:۴۱ ب.ظ
مصاحبه قشنگیه..ارزش خوندن داره !

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

I am not suffering. I am struggling. Struggling to be part of things, to stay connected to whom I was once.
 سپاس‌گزاری شده توسط: NP-Cσмρℓєтє , alim93 , پوونه , RASPINA , Mänu , barca , Amalthea , alirezaei
ارسال: #۱۸۹۷۱
۰۳ خرداد ۱۳۹۴, ۰۶:۰۵ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۰۳ ب.ظ)nasrinn نوشته شده توسط:  سلام دوستان .من دارم از ترس میمیرم
یه کد رشته رو جابجا زدم
مهلت ویرایش کی هست؟ کی میتونم ویرایش کنم ؟
چه جوری ویرایش کنم؟
تا آخر امروز وقته انتخاب رشته هست , فکر کنم ویرایش هم مثله همینه
 سپاس‌گزاری شده توسط: alim93
ارسال: #۱۸۹۷۲
۰۳ خرداد ۱۳۹۴, ۰۶:۱۹ ب.ظ
هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش !
گاهی در انتهای خارهای یک کاکتوس ، به غنچه‌ای می رسی که زندگیت را روشن می‌کند .

در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند،هر چه قدر اوج بگیری کوچکتر می شوی
 سپاس‌گزاری شده توسط: **sara** , پوونه , shayesteNEY , shamim_70 , RASPINA , Amalthea , fo-eng , Bahar_HS , alirezaei
ارسال: #۱۸۹۷۳
۰۳ خرداد ۱۳۹۴, ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۰۵ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط:  تا آخر امروز وقته انتخاب رشته هست , فکر کنم ویرایش هم مثله همینه

معمولا یه چند روزی بعد مهلت اعلام شده هم همینطوری باز می مونه سیستم انتخاب رشته Smile
 سپاس‌گزاری شده توسط: gogooli , Amalthea , NP-Cσмρℓєтє
ارسال: #۱۸۹۷۴
۰۳ خرداد ۱۳۹۴, ۰۷:۵۶ ب.ظ
آقوی بارساBig Grin
لطفن کاربر مورد نظرتونو سریع ب ما اعلام کنین وگرنه هرچی دیدن از چش و چار خودتون دیدین! (شیرازی بخونین)
من ک میدونم نبودم پس ینی کی میتونه باشه...

سپاس‌گزاری شده توسط: **sara** , gogooli , barca , Bahar_HS , alirezaei
ارسال: #۱۸۹۷۵
۰۳ خرداد ۱۳۹۴, ۰۸:۵۶ ب.ظ
ایمیلی برام اومده که خواستم شما رو هم سهیم کنم Smile

«خوشی» حالی است که زود می آید و زود می رود. «رضایت» مقامی است که دیر می آید و دیر می پاید.

«خوشی» دست می دهد، یعنی عاطفه ای انفعالی است. «رضایت» را اما باید به دست آورد، یعنی بودنی فعالانه است.

انسان خوش، لزوماً از خودش و زندگی اش راضی نیست. می خندد، اما تهِ خنده اش طعم گس، ملال و افسردگی است. «خوشی» اندوه را می زداید، اما ملال و افسردگی را نه. «رضایت» اما گاه ته رنگاندوه دارد.

انسان راضی همیشه شاد نیست، اما ملول و افسرده هم نیست.

«خوشی» واکنش عاطفی ماست نسبت به حضور «لذّت». «رضایت» اما نوع بودن ماست در حضور «معنا». «لذّت» های زندگی خوشی میآورد، «معنا»ی زندگی رضایت.

از بدی های روزگار ما این است که بیشترمان از رضایت به خوشی بسنده کرده ایم.

دکتر آرش نراقی

آرش نراقی در سال ۱۳۴۵ در تهران متولد شد. دکترای داروسازی را از دانشگاه تهران گرفت و پس از مهاجرت به آمریکا، دکترای فلسفه را از دانشگاه کالیفرنیا، سانتا باربارا اخذ نمود. وی هم اکنون استادیار دین و فلسفه، در کالج موراوین (Moravian College) پنسیلوانیای آمریکا است. او در ابتدا مقالاتش را با نام احمد نراقی می نوشته است. آرش نراقی دروس فلسفه و دین را به دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه موراویان پنسیلوانیا تدریس کرده است.

رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی >>وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی >>وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی >>یَفْقَهُوا قَوْلِی
 سپاس‌گزاری شده توسط: barca , afrooz-OMD , A V A , NP-Cσмρℓєтє , Aurora , Amalthea , roger670 , **sara** , Bahar_HS , alirezaei , alim93

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۳,۹۴۵ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۸۶۲,۴۴۵ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۲,۱۳۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۳۰۳,۷۶۹ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۶۲۱ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۶۸۲ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۷۲۴ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۲۰,۶۷۹ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۴,۰۰۸ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۸۲۳ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close