زمان کنونی: ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴, ۰۱:۰۱ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۱۷۴۷۶
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۱:۰۹ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ق.ظ، توسط tabassomesayna.)
من اخرین بار سه شنبه ۸ اردی اومدم مانشت بعد اون بالا نوشته اخرین بازدید ۱۲ اردی ! نمیدونم مانشت اشتباه میکنه یا کسی شیطنت کرده!

من نه آنکه گویی هستم نه آنکه گویند / من همانم که همانم ..
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۱۷۴۷۷
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۱:۱۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ق.ظ، توسط blackhalo1989.)
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۸ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط:  بعضی ها هم که ارشدشون رو هم گرفتند که دیگه نگوووووو!
اشاره به کاربر خاصیم نباشه.Tongue
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@
ارسال: #۱۷۴۷۸
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۱:۵۳ ق.ظ
آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی :
کی بود ؟
کجا رفت ؟
چرا بود و چرا نیست ؟

شهریار
 سپاس‌گزاری شده توسط: **sara** , alirezaei , blackhalo1989 , Bahar_HS , kora , so@
ارسال: #۱۷۴۷۹
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۰۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ب.ظ، توسط A V A.)
زهرا این چه عکسیه اخه Smile)))

استرس نداشتم تا الان چون خراب کردم کنکورمو
متاسفانه این چند شب کابوسا شروع شدن!
توکلی خیلی بی رحمی خیلی!

EVERYTHING that kills me makes me feel ALIVE

EVERYTHING that drowns me makes me feel wanna FLY
 سپاس‌گزاری شده توسط: NP-Cσмρℓєтє , Bahar_HS
ارسال: #۱۷۴۸۰
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۱۶ ب.ظ
هپی باش آوا , من که خودم میدونم چه گندی زدم و ازین بابت استرس ندارم , ولی خب بقیه که نمیدونن من چه گندی زدم , ازون بابت حالا شاید استرس داشته باشم Big Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@ , tabassomesayna , kora , happy07 , alirezaei , maryam.raz , mohaddeseh70 , Bahar_HS , Avril89
ارسال: #۱۷۴۸۱
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۲۷ ب.ظ
دیشب خاب دیدم ۲۵۷ شدم، اتفاقا خیلی هم راضی بودم چون فردوسی مشدو دوس دارم، بعد تا دیدم دوستم ۴۰ شده غصه م شد، اصلا هم حسودی نکردما Big Grin
همه باهم دعا کنید من فردوسی بیارم Big Grin

سپاس‌گزاری شده توسط: so@ , kora , Bahar_HS
ارسال: #۱۷۴۸۲
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۳۴ ب.ظ
زهرا با این عکسی که تو گذاشتی من فرقی بینتون نمیبینم Big Grin پس دعا کن بدو تا یه هفته وقت هست
از همین تریبون اعلام میکنم وقتی فردوسی قبول شم برا همتون توو حرم نماز میخونمBig Grin دعا کنید دعا کنید Big Grin

سپاس‌گزاری شده توسط: kora , so@ , Bahar_HS , Avril89
ارسال: #۱۷۴۸۳
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۳۴ ب.ظ
وای دوباره یادم افتاد کنکور چه کردم! قلب درد گرفتم !!!!!!!!!!!! همش یه طرف اون ۱ سال که موندم خونه یه طرف ! و خداحافظی با رویای دانشگاه Huhاولش تهران بود بعد دم کنکور گفتم حالا نشد تهران کلی دانشگاه خوب دیگه تو تهران هست ! کنکور دادم گفتم خدایاشهرستان شبانم شد راضی ام درصد که گرفتم خود ماشین حساب بهم گفت جمع کن بابا!!!!!!Sadقیافه خانوادم یه طرف! دیگه هیچی هر شب با وجدانم گلاویز میشم!DodgyConfused
 سپاس‌گزاری شده توسط: **sara** , so@ , maryam.raz , Bahar_HS , Avril89
ارسال: #۱۷۴۸۴
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۳۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۷ ب.ظ، توسط A V A.)
Kora توکلت الی الله

سپاس‌گزاری شده توسط: kora , Bahar_HS , happy07
ارسال: #۱۷۴۸۵
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۳۸ ب.ظ
مشکل اینجاس کارم بلد نیستم برم سر کار! اگه یه سال میرفتم کلاسی چیزی یاد می گرفتم الان انقدر دچار شکست روحی و عشقی و معنوی نمیشدم که!
ارسال: #۱۷۴۸۶
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۴۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ب.ظ، توسط A V A.)
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ)kora نوشته شده توسط:  مشکل اینجاس کارم بلد نیستم برم سر کار! اگه یه سال میرفتم کلاسی چیزی یاد می گرفتم الان انقدر دچار شکست روحی و عشقی و معنوی نمیشدم که!
ایه ی یاس نخون خواهر
خودش گفته ناامید نشیم، پس نباید بشیم

زهرا حل تمرینا با من، تقلب برا امتحانا با تو Big Grin

سپاس‌گزاری شده توسط: kora , Bahar_HS
ارسال: #۱۷۴۸۷
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۴۴ ب.ظ
[attachment=18516]
(15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط:  
(15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ)kora نوشته شده توسط:  مشکل اینجاس کارم بلد نیستم برم سر کار! اگه یه سال میرفتم کلاسی چیزی یاد می گرفتم الان انقدر دچار شکست روحی و عشقی و معنوی نمیشدم که!
ایه ی یاس نخون خواهر
خودش گفته ناامید نشیم، پس نباید بشیم
خدایا خودت کمک کن

فایل‌(های) پیوست شده

ارسال: #۱۷۴۸۸
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۴۴ ب.ظ
از شهرم و خانوادم و راحتیاش گذشتم، یعنی فردوسی که جزو رنک بالایی هم نیست به من نمیرسه؟ خدایا یه صندلی همش یه صندلی برای من!

سپاس‌گزاری شده توسط: *HANA* , kora , Aurora , Bahar_HS , Avril89
ارسال: #۱۷۴۸۹
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۴۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ب.ظ، توسط kora.)
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط:  
(15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ)kora نوشته شده توسط:  مشکل اینجاس کارم بلد نیستم برم سر کار! اگه یه سال میرفتم کلاسی چیزی یاد می گرفتم الان انقدر دچار شکست روحی و عشقی و معنوی نمیشدم که!
من جدیدا با نام کاربری شما دچار مشکل شدم , چطوری خونده میشه؟ همون کبرا هست که "ب" ش افتاده؟ یا اسم جدیده؟ ترجمش چیه؟
نه ب نداره کرا هست فیلم ترن TRONرو دیدید! شخصیت دختر اسمش کرا هست ! غیر از اون یه انیمه دیگه هم هست که اسم مبارزش کرا است
ارسال: #۱۷۴۹۰
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۵۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ب.ظ، توسط kora.)
سوالات صندلی داغ بچه های مانشت! چند وقت زور میزنی ارشد قبول شی؟ در این راستا چند تا از خواستگاراتون رد کردی؟ هدفتون از کنکور بگید؟ شخصیت محبوبتون در دوران کنکور؟ احیانا توکلی تو کابوساتون حضور نداره! سوالات میتونید اضافه کنید! واقعا برای سنجش متاسفم که از من به عنوان طراح سوالات کنکور استفاده نکرد!
 سپاس‌گزاری شده توسط: Bahar_HS

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۳,۳۱۵ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۸۴۶,۶۳۷ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۲,۰۲۱ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۹۸,۱۱۱ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۵۹۱ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۶۶۳ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۶۸۴ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۲۰,۴۷۲ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۳,۷۸۰ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۷۱۱ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close