(۲۴ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ق.ظ)mass2009 نوشته شده توسط: شاید در بحث رتبه حق باشما باشه مسعود جان ولی من هنوز روی نظری که دادم هستم و قویا میگم نمیشه، چون خودم کار میکردم و میدونم، برنامه نویسی، کار با ارباب رجوع، رفع ارورات سیستم واقعا اعصابی برای آدم نمیزاره، مگر اینکه دوستان کار دیگه ای مدنظرشون باشه...
من هم کاملا موافقم با حرف ایشون .ببینید در صورتی میشه همزمان کار ودرس رو داشت که کاری که می خواهیم انجام دهیم یه کار کاملا روتین ویکنواخت وبدون استرس کاری باشه .جنس کار برنامه نویسی
استرس زاست.کسی که کارش برنامه نویسی هستش نمی تونه همزمان با کار درس بخونه البته شاید
در بلند مدت بشه اما به قول این دوستمون یه جایی می بره .شما وقتی تا ۲ در اداره باشی معمولا
آنقدر خسته ای که واقعا توانی نداری والبته خیلی وقتها هست که شما به مشکلی بر می خوری که باید در خانه کلی مطالعه واینترنت گردی کنی تا مشکلت را برای فردا ۸صبح حل کنی.پس می بینی که در عمل
خیلی خیلی سخت است .در ضمن ایشون که میگند از یه رشته دیگه اومدند و۳ قلو دارند واقعا به ایشان تبریک میگم. اما آیا اگر خانمی در این وضع بود باز هم می توانست. به نظر من باید به خانم
ایشان هم یک تبریک درست وحسابی گفت که مطمئنا مسولیت بچهها و کارهای خانه را خود به تنهایی انجام میدهد .اما وضعیت برای یک خانم کاملا متفاوت است .ساعا ۲ یا۴ که می آید منزل باید
بعد کمی استراحت برود به آشپزخانه وفکر نمی کنم زودتر از ۸ شب بیرون بیاید .پس میبینید که
واقعا سخت است .حال حساب کنید بعد از غذا ولباس شستن وجارو وغیره حال باید بنشیند به مطالعه واینترنت برای فردا سر کار پس کی می رسد به درس ؟
من خودم به شخصه همین مشکل را داشتم وکار را کامل گذاشتم کنار .پس الکی نمیگوییم بلکه تجربه کار آن هم کاری پر از استرس را داشتم .البته اگر کارتان طوری است که استرس ندارد ودر خانه فکرتان را مشغول نمی کند می توان یک ماهی را امتحان کنید اگر توانستید ادامه دهید وگرنه خود تصمیم گیرنده هستید.
شاید برای مردها ودختران مجردی که مسولیت مستقیم ندارند شدنی باشد اما برای زنان متاهل فکر نمی کنم. البته باز هم میگویم کار نشد ندارد اما زمان بیشتری از آدم میگیرد شاید سالها .
شما می گویید با روزی ۲-۳ ساعت اگه از الان بخونی میشه .بله روزی ۲-۳ ساعت باز هم برای کسی است که پایهی خوبی از دانشگاه دارد اما کسی که نیاز به خواندن بیشتر دارد من فکر نمی کنم برسد با روزی ۲-۳ ساعت دانشگاه خوبی را بیاورد.
با تشکر .