دوستان و یاران گرامی !
من خودم به عنوان اولین نفری که بلافاصله بعد از گشایش این تاپیک توسط جناب آقای فرداد، پست گذاشتم و ناراحتی و مخالفت خودم رو اعلام کردم (اما بعد پاکش کردم تا سر فرصت با دلیل صحبت کنم که الان وقتش رسید) می خوام دوباره ابراز نارضایتی خودم رو از فکر کردن ایشون به بازنشستگی عنوان کنم اما باید به چند نکته توجه کنیم :
- اول اینکه احساساتی تصمیم نگیریم . به نقل به مضمون از خود جناب آقای فرداد که در یکی از اعلانات اینجا فرمودند محیط علمیه و هر چیزی باید با استدلال منطقی و سند بیان و پذیرفته بشه (پیرو همین اصل عذرخواهی می کنم که منبع نقل قول این پست ایشون رو یادم نیست که آدرس بدم )
- دوم اینکه همه ما اینجا بی هیچ تعهد و اجباری دور هم جمع شدیم و هرکدوم بخواهیم می تونیم از فردا یا همین الان دیگه نیاییم یا هیچ سوالی رو پاسخ ندیم یا .... و در این بین دوستانی که مسئولیت چنین جمعی رو پذیرفتند قاعدتا به قول mosaferkuchulu زندگی شخصی هم دارند و از نظر من زمانی رو که می تونند به علایق و سلایق دیگه خودشون برسند صرف رسیدگی و نظم دادن به انجمنی کردند که توجه نکردن برخی کاربرانش به اعلانات و قوانین (جسارت خدمت کسی نشه باید واقع بین باشیم) حتی بی دقتی در کوچکترین امور مثل ارسالها و سوالات تکراری و مکان نامناسب تاپیک و ... گاه کلافه کننده هم هست. اما این دوستان و در راس ایشان جناب آقای فرداد با سعه صدر در نظم و ارتقای علمی و مفید بودن این بنای خیر جناب آقای دکتر، تلاش کردند و می کنند . پس نباید ایشون که اینقدر بی منت زحمت کشیدن رو تو رودربایسی یا منگنه قرار بدیم چون ممکنه حضور -در قالب مدیر کل- ایشون در اینجا هرچند به نفع ما و این انجمن باشه اما به نفع خودشون دیگه نباشه . حقیقتیه .
- در جواب دوستانی که میگن ایشون می خوان استعفا بدن به گفته ایشون توجه کنند که
(۱۳ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: البته من استعفاء ندادم . فقط میخوام مدیریت عوض بشه و اگه عوض بشه باز هم هستم. خیلی حرف دارم که بزنم. فقط حالا نمیشه
این همه ایشون اجازه دادند تا ما حرف بزنیم بیایید ما هم این فرصت رو به ایشون بدیم اون جور که دوست دارند و راحتند حرف بزنند.
- انسانها در جایگاههای مختلف خلاقیتهای متفاوتی ازشون بروز می کنه . شاید با توجه به تجربه ای که دارند اگر به عنوان کاربر غیر مدیر کل (البته با عرض ارادت خدمت ایشون ، ایشون همیشه برا ما جایگاه خودشون رو دارند) کمک شایان توجهی هم به خودشون و هم به سایرین بتونند بکنند.
- البته با توجه به این که خودشون فرمودند
(۱۳ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: از اینکه نسبت بمن لطف دارید و براحتی همه جور سوالی از درسی ، مشاوره، ازدواج ، خانوادگی ، حقوقی ، شغلی و ... از من میپرسید برایم احساس خوبی ایجاد میکند ولی ممکنه بعضی از من دلگیر بشوند که چرا پاسخشون را نداده ام ...
دوستان گاهی ما اینقدر در خوبی و متانت برخی آدمها غرق میشیم که یادمون میره اگر طرف آدم دلسوز،کار راه انداز ، مشاور خوب و باتجربه ، متعهد و ... هم باشه بالاخره رجوع کردن بهش حدی هم داره و ممکنه ما با کسی راحت باشیم و برامون معتمد باشه اما خودش هم درگیری هایی داره و ممکنه ما با بی توجهیمون ایشون رو معذب کنیم .
- خلاصه که جناب آقای فرداد شما هر تصمیمی بگیرید برای من یکی لااقل قابل احترامه (البته فکر کنم برای اکثر قریب به اتفاق هم همینطوره) و حاضر نیستم جهت حفظ منافع من کاربر ، منافع مدیران اینجا به خطر بیفته، و طوری بشه که کسی از قبول زحمتی که کرده پشیمون بشه.
و از دوستان هم می خوام بیایید جو رو به سمتی
نـــــبریم که ایشون اگر انگیزه ای برا ادامه پیدا کردند و از حرفی که در خصوص بازنشستگی زدند منصرف شدند خلاصه ... بهتره دیگه نگم
پیشنهاد من به شما جناب آقای فرداد اینه که یک مدت در خصوص مانشت استراحت کنید و تفویض اختیار به سایرین کنید بعد که سرتون خلوت شد به قبول زحمتتون ادامه بدید. می دونم دم عید همه کارا چند برابره خصوصا وقتی مسئولیتی داشته باشی و بخوای حساب سال رو ببندی دیگه نور علی نور .
با آرزوی موفقیت و سلامت برای همه کسانی که بدون چشم داشتی به دیگران کمک می کنند
امام حسن ﻓﺮﻣﻮدند از ﭘﺪرم ﺷﻨﯿﺪم که از رﺳﻮل ﺧﺪا (ص) رواﯾﺖ ﻧﻤﻮد :
"ﻣﻦ ﺳﻌﯽ ﻓﯽ ﺣﺎجه اﺧﯿه اﻟﻤﺴﻠﻢ ﻓﮑﺎﻧّﻤﺎ ﻋﺒﺪﷲ ﻋﺰ و ﺟﻞ ﺗﺴﻌﮫ اﻻف ﺳﻨﮫ ﺻﺎﺋﻤﺎ ﻧﮭﺎره و ﻗﺎﺋﻤﺎ ﻟﯿﻠﮫ(وﺳﺎﺋﻞ اﻟﺸﯿﻌﮫ ج۷ ص۴۰۹)"
ھﺮ ﮐﺲ ﺑﺮای رﻓﻊ ﻧﯿﺎز ﺑﺮادر ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺶ ﺗﻼش ﮐﻨﺪ ﭼﻨﺎن اﺳﺖ که ﮔﻮﯾﺎ نه ھﺰار ﺳﺎل به ﻋﺒﺎدت ﺧﺪا ﭘﺮداﺧته اﺳﺖ . در ﺣﺎﻟﯿکه ھﻤه روزھﺎ را روزه و ھمه ﺷﺒﮭﺎ به ﻧﻤﺎز اﯾﺴﺘﺎده اﺳﺖ ."
موفق باشید