(۲۰ دى ۱۳۸۹ ۰۵:۱۲ ب.ظ)حامد نوشته شده توسط: اینترنت خیلی داره وقتمو میگیره.قبلا خونه نبودم و حداقل روزی ۳ الی ۴ ساعت رو مفید می خوندم.ولی الان!
صبح که از خواب پا میشم اول از همه به اینترنت وصل میشم.بعد از چک کردن هزار جا یک سر میام مانشت.یکی یه سوالی پرسیده.میبینم می تونم جوابشو بدم از طرفی هم دلم نمی یاد که جواب ندم مخصوصا اگر سوالش آسون نباشه!جوابشو میدم بعد از زمانی نامشخص وبگردی میرم سر درسم.چند دقیقه بعدش حواسم پرت میشه که برم ببینم جواب داده یا نه؟نکنه اشتباهی جوابشو دادم!کلا تمرکزم بهم می خوره.بعد دوباره میام توی سایت میبینم مثلا ۱۰۰ نفراین تاپیک رو دیدند.حالا هیچکدومشون نه گفته جواب من غلطه نه گفته درسته!اصلا هیچ نظری ندادند!!!در عجبم از این بی تفاوتی.
از طرفی هم این موضوع خیلی عجیبه برام که منی که از یک دانشگاه پیام نور منطقه ۵ که اولین ورودی کامپیوترش بودم و در ۹۵ درصد موارد نه کلاسی بوده و نه استادی می تونم جواب سوال رو بدم بعد بقیه حتی نمی تونند یک نظری چیزی بدند!
دارم به این نتیجه میرسم که دو حالت داره یا من خیلی باهوشم یا بقیه خیلی خیلی خسیس هستند و می ترسند با جواب دادن به سوالات، بقیه چیزی یاد بگیرند.که مطمعنا دلیلش مورد اول نیست!
دوستان فعال سایت بدونند که روی صحبت من با این ۱۰۰ها نفریه که روزانه به سایت مراجعه میکنند و کاملا نقش مصرف کننده رو ایفا میکنند و انگار که نه انگار عضوی از این سایت هستند.
سلام حامد جان عزیز
از اینکه لطف کرده ای و مطالب جالبی نوشته ای واقعا" دستت درد نکنه. انتقادت بسیار بجا و سازنده است. ولی چون در مواردی من یکی از اون صد نفری هستم که گاهی بعضی از جوابها رو میخونم بنظرم رسید که چند تا نکته کوچک رو بگم(حداقل حالا که صحبت باز شد جواب بدم) که لا اقل اگه بیسوادم جزء بی تفاوتها نباشم.
اول اینکه خب این صد نفر چند دسته اند:
یک دسته اصلا" جواب رو نمیدونن(من رو جزء این دسته بگیر)
دسته دوم به جوابشون شک دارن.
دسته سوم جواب رو میدونن ولی نه اظهار نظر میکنن و نه چیزی میگن.
اینکه آیا دسته دیگری هم هست یا نه من نمیدونم.
دوم اینکه شاید اونها که جواب رو میدونن میگن بگذارید دیگران تلاش کنن. اونها که جوابشون رو مطمئن نیستن شاید میگن بذار دیگران رو باشتباه نندازیم و دسته اول هم که بقول شما مصرف کننده هستن.(البته شاید واقعیت چندان جالب نباشه ولی خب هست)
سوم اینکه بعضی از دوستان مثل من گاهی سوالاتی میکنیم که با یه کم تلاش جوابش بدست میاد.شاید بهتر باشه بجای حل تک تک سوالات بهتر باشه گفته بشه مثلا" فلان قسمت کتاب فلان رو بخون بعد یه راهنمایی هم بکنید تا از وضعیت هلو برو تو گلو خارج بشیم.
چهارم اینکه واقعا" بعضی وقتها نوشتن جواب در این تالار برای بعضیها بواسطه مشکلات فرمول نویسی سخت و وقت گیره. اینکه شما لطف میکنی جای تقدیر داره.
پنجم اینکه من یکی از کمکت به دیگران واقعا" ممنونم.
ششم اینکه انشاء ا.... خسیس علمی نداریم.