(۱۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۲۴ ق.ظ)enayatch نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان عزیز و ضمن تشکر از سایت خوب و مفیدتون.
من اینجا تازه عضو شدم و دلیل عضویتم هم یه سواله که ذهنمو به خودش مشغول کرده.
من در حال حاضر دانشجوی رشته مهندسی برق-قدرت (کارشناسی) هستم و نمیدونم کنکور ارشد اگه کامپیوتر امتحان بدم (گرایش خاصی مد نظرم نیست فعلاً) بهتره یا همین رشته خودم؟
با اینکه از برق هم خوشم میاد و به گفتهی خیلیا، موقعیت کاری برق بهتره... ولی خودم ته دلم به کامپیوتر علاقه دارم. ولی داداشم میگه اینجا کسی به علاقه پول نمیده!!!
موندم چیکار کنم. اگه قرار باشه کامپیوتر امتحان بدم میخوام از همین الان شروع کنم به خوندن ولی اگه واسه برق باشه الان حس و حالش نیست از تابستون شروع می کنم(اگه خدا بخواد)...
دوستان اگه کسی راجع به این زمینه راهنماییم کنه ممنون میشم.
منظورم درباره مقایسه رشته های برق و کامپیوتر در ارشده.
راستی از بین رشته های ارشد کامپیوتر کدوم یکی بهتره؟
سلام به شما عضو تازه وارد :
من شخصا فکر میکنم اگر دنبال علاقه تون باشید خیلی بهتره ، چونکه در یه شرایطی از مقطع ارشد و دکترا ، این فقط علاقه هست که آدمو به سمت درس خوندن هل میده
اگه علاقه نداشته باشین کارتون یک مقدار سخت میشه ، نمیگم غیر ممکنه ، میگم سخته ، باید پشتکار خوبی داشته باشید تا بتونید بدون ذهنیت لیسانس در ارشد کامپیوتر ادامه بدین ،
و دوم اینکه گراش تحصیلات لیسانستون با گرایشهای نرم افزار و هوش همخوانی نداره، اگر باز هم خیلی مصر هستید که در ارشد کامپیوتر بخونید ، پیشنهاد میکنم گرایش "سخت افزار" کامپیوتر رو امتحان بدید( توی ارشد گرایش سخت افزار، بنام "معماری کامپیوتر" شناخته میشه )
چونکه درسهای گرایش سخت افزار به واحدهای رشته برق نزدیکتر و شبیه تره ،
و من فکر میکنم اگر انشالله گرایش "معماری" قبول بشید احتمال پیشرفتتون خیلی بیشتره
در رشته برق ، شاخه جبر و مثلثات و هندسه ریاضیات کاربرد داره ولی در رشته کامپیوتر ، بیشتر شاخه ریاضیات گسسته و الگوریتمیک و منطق
البته اکیدا پیشنهاد میکنم که به اظهار نظر یکی دو نفر بسنده نکنید و از افراد مختلفی مشورت بگیرید و با ذهنیت باز اقدام به تصمیم گیری بفرمایید
به امید توفیق شما ....