(۱۱ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ق.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: ضمنا دانشگاههای ایران تو ۵۰۰تای جهان هم نیستند
هستند. دانشگاه تهران بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ و شریف ۴۰۰ تا ۵۰۰ بود.
(۱۱ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ق.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: گفتم امیرکبیر و تهران تو بعضی از رشتهها ازشریف سرترند
توی برخی رشتهها دانشگاههای جاهایی که فکرش رو هم نمیکنید (مثل کرمان) از شریف بالاتر هستند، اما اینجا بحث ما روی دانشگاه هست نه رشته خاص. من بارها گفتم که توی معماری دانشگاه تهران، توی نرمافزار شریف و توی امنیت امیرکبیر (البته نظر شخصی منه) رو برتر میدونم. هر چند که تازگیها گروه معماری شریف هم جونی گرفته و داره شاخ میشه و امنیتش هم داره رو به راه میشه.
شریف پتانسیلهای زیادی داره و راحت میتونه چند ماهه توی یه رشته خاص به عنوان برترین دانشگاه قد علم کنه. مشکلاتی که الان شریف باهاش دست و پنجه نرم میکنه مباحث مالی و حقوقی و مشکلات خوابگاهی است. توی هر فراخوان هیات علمی تعداد فراوانی فارغالتحصیل نخبه برای ورود به عنوان استاد درخواست میدن اما مشکلات خاص دانشگاه اجازه ورود چنین افرادی رو به سختی میده. البته شاید بحث سیاسی بشه اما: دستهایی توی کار هست که شریف جایگاهش رو از دست بده. دلایل پشتش هم فراوانه.