دوستان عزیز واقعا شما نمی دونید چی تو دل من هست، من واقعا عاشقش شده بودم و مثل اون آدمها نیستم که بگم امروز این نشد فردا از یکی دیگه شروع می کنم، نمی خوام از خودم تعریف کنم اما آدم با استعدادی بودم که همه از سال اول مطمئن بودند ارشد قبول میشم، اما سال اول بخاطر اون اصلا شرکت کردنم مثل شرکت نکردنم بود، سال دوم که پارسال باشه من فکرم مشغول پیدا کردن کار تو شهر ایشون بودم،
می دونید پی بیشتر از همه منو عذاب میده، از اینکه انتظارشو نداشتم، بعدم از اینکه تو ای ۵ ماه حتی یه اسام اس نداد، حتی یه نظر نگذاشت که فلانی به این دلیل ما نمی تونیم با هم ادامه بدیم، از حرفها و قول و قرارهای که من صادقانه گفتم و تا الان پاشون واستادم اما اون به یکباره زیره همشون زده و حتی نمی خواد بگه چرا زده
دوستان عزیز درد من رو فقط خودم می تونم بفهمم، فقط ازتون خواهش می کنم باور کنید عشق همیشگی و چیزی که تو این دوره زمونه به اسم عشق مطرح و فقط راه کاری شده برای فریب دیگران با عشق واقعی فرق می کنه، مهم نیست، مگه آدم چقدر میخواد زندگی کنه، من هم زندگیام رو باختم ،به پای چیزی که بهش ایمان داشتم اما اون این بلا رو سرم آورد
در آخر هم این آهنگ رو تقدیم می کنم به آقا محمد تنهایی عزیز
آهنگ زنده یاد مرضیه فریقی هستش، کردیه، یه آهنگی که شعرش از ماموستا هه ژار اگه اشتباه نکنم، اما فوق العادست فکری که داشته، داستان یه زنی که با بچه اش که گریه می کنه صحبت می کنه و در مورد اشک و گریه اش صحبت می کنم، خیلی صحبتها و داستانش جالبه،
خیلی خیلی قشنگه، خیلی قشنگه، حتی گوش کردنش
یادم رفت بگم که ما آدمها هیچ وقت نمی کنم کسی دیگه ای رو درک کنم، شاید ماجرای شبیه اون داشته باشیم اما شرایط، آدمها و .... باعث میشه هرگز نتونیم کسی رو کامل درک کنیم، در مورد مهربانی من هم تنها اون میتونه نظر بده چون منو میشناخت، به این دلیل نمی بخشمش که بدترین نیش زندگیام رو بهم زد، از جایی که هرگز باور نداشتم و هنوز هم باور ندارم
بخاطر دلداریتون و حرفهای همه دوستان عزیز ممنون، امیدوارم هرگز به هم دیگه دروغ نگیم، و با کسی که روراسته با ما روراست باشییم
برام دعا کنید که یه روزی از این خوابش در بیاد و بدونه چی بسرم آورده، نمی دونم اون روز چی بهش می گم اما مطمنم اگه هرگز نیاد تنها کسی هستش که هر گز نخواهم بخشیدش
آقا محمد گل تقدیم به شما ،به همراه تشکر بسیار بسیار فراوان ،
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.