(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: مهندسی هم همچین تعریفی نداره با اون صندلیهای داغونش تازه من همیشه اونجا گم میشم اصلا از دانشکه مهندسی فردوسی خوشم نمیاد![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
آره حتی دانشجوهای جدیدالورود خود مهندسی هم دو سه هفته ای طول میکشه تا کلاساش رو یاد بگیرند و توش گم نشند
حتی من هنوز بعد چهار، پنج سال وقتی با دوستام گرم صحبتم بعد وسط سالن میخوام تغییر مسیر بدم یه لحظه گیج میشم که الان کجایم
![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
منم از همین عظمتش خوشم میاد
(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ)ec_a_j نوشته شده توسط: آقای موج من صبح پنجشنبه دانشکده مهندسی امتحان دارم کی برم ؟
خیلی زود برم استرس میگیرم
ترافیک نمیشه اونجا؟؟؟؟؟؟؟
بچهها حواستون به ترافیک باشه ها
در هر صورت روز کنکور قابل پیش بینی نیست و بهتره آدم زودتر راه بیافته. هر چند که پارسال یادمه حدود سی چهل دقیقه ای هر دو نوبت آزمون تاخیر داشت
ولی از طرفی هم دانشکده مهندسی بزرگ هست و باید زود برید که صندلیتون رو پیدا کنید
اگه خیلی خیلی زود رسیدید فضاهای بسیار بکری در محدوده پشت علوم ریاضی هست که میتونید توش قدم بزنید و از فضای دانشگاه انرژی بگیرید. (عکساش رو توی مانشت توی تاپیک دانشگاه فردوسی گذاشتم)
گلزار شهدا هم هر چند جاش فعلا مناسب نیست و دور برش زیبا نیست ولی به برکت زیارت خود شهدا میتونه یه گزینه باشه برای اینکه وقتتون به دور از استرس و حتی یه خاطر آسوده بگذره. (من به احتمال ۹۰ درصد چند دقیقه ای اینجا سربزنم)
انشالله که روز خوبی برای شما و سایر دوستان مانشتی میشه پنجشنبه و جمعه این هفته