(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: مهندسی هم همچین تعریفی نداره با اون صندلیهای داغونش تازه من همیشه اونجا گم میشم اصلا از دانشکه مهندسی فردوسی خوشم نمیاد
آره حتی دانشجوهای جدیدالورود خود مهندسی هم دو سه هفته ای طول میکشه تا کلاساش رو یاد بگیرند و توش گم نشند
حتی من هنوز بعد چهار، پنج سال وقتی با دوستام گرم صحبتم بعد وسط سالن میخوام تغییر مسیر بدم یه لحظه گیج میشم که الان کجایم
منم از همین عظمتش خوشم میاد
(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ)ec_a_j نوشته شده توسط: آقای موج من صبح پنجشنبه دانشکده مهندسی امتحان دارم کی برم ؟
خیلی زود برم استرس میگیرم
ترافیک نمیشه اونجا؟؟؟؟؟؟؟
بچهها حواستون به ترافیک باشه ها
در هر صورت روز کنکور قابل پیش بینی نیست و بهتره آدم زودتر راه بیافته. هر چند که پارسال یادمه حدود سی چهل دقیقه ای هر دو نوبت آزمون تاخیر داشت
ولی از طرفی هم دانشکده مهندسی بزرگ هست و باید زود برید که صندلیتون رو پیدا کنید
اگه خیلی خیلی زود رسیدید فضاهای بسیار بکری در محدوده پشت علوم ریاضی هست که میتونید توش قدم بزنید و از فضای دانشگاه انرژی بگیرید. (عکساش رو توی مانشت توی تاپیک دانشگاه فردوسی گذاشتم)
گلزار شهدا هم هر چند جاش فعلا مناسب نیست و دور برش زیبا نیست ولی به برکت زیارت خود شهدا میتونه یه گزینه باشه برای اینکه وقتتون به دور از استرس و حتی یه خاطر آسوده بگذره. (من به احتمال ۹۰ درصد چند دقیقه ای اینجا سربزنم)
انشالله که روز خوبی برای شما و سایر دوستان مانشتی میشه پنجشنبه و جمعه این هفته