من دانشگاه خودم رو مقایسه میکنم با دانشگاه تهران و امیر کبیر البته تو بعضی درسها
استاد محترم هوش مصنویی دانشگاه ما نه A Star -الگوریتم های ژنتیک -هرس الفا بتا-ارضای محدودیت-کل فصل های بازیها -عامل های منطقی-مرتبه اول و استنتاج و .. رو درس نداد! (خودشم بلد نبود)
حالا تو دانشگاه تهران دکتر فیلی تمام مباحث رو کامل درس میدن یا دکتر ابریشمی هم همینطور.
خوب کار دانشجویای تهران خیلی کمتر از من هستش برای کنکور ؟ چراکه اونها تمام مباحث رو دقیق خوندن و فقط تست میزنن
اما من باید چند ماه وقت بزارم خودم بخونم
یا استاد ما تو درس سیستم عامل نه حافظه مجازی گفت! ونه همروندی وتازه فصل های دیگه رو در حد ۷ -۸ صفحه درس داد!
حالا انتظار دارید من چطور خودم کتاب ۵۰۰ صفحه ای پارسه رو بخونم ؟ (البته این کار رو کردم و همه اون کتاب رو بدونه هیچ مشکلی متوجه شدم)
حالا تو دانشگاه امیر کبیر .دانشجویان دکتر پدرام مجبورن به طور کامل درس رو در طول ترم بخونن.
نتیجه نهایی اینکه دانشجویان دانشگاه های ضعیف باید بیشتر تلاش کنن .همین و همین
البته در مورد دانشگاه آزاد - این دانشگاه اساتید بزرگی داره مثل دکتر رامین رهنمون (تهران مرکز)-دکتر حسین حاج رسولیها (واحد رودهن) - دکتر کیوانپور (آزاد قزوین) -دکتر حقیقت (آزاد قزوین) - دکتر سلاجقه (تهران جنوب) و ...
برای مثال دکتر حسین حاج رسولیها یکی از بهترین (به نظر من بهترین
) اساتیدی هستند که درس مهندسی اینترنت رو تدریس میکنن .