کار جالبی انجام دادید ممنون
البته فکر کنم دوستانی که تاپیک رو ایجاد کردند باید یه سر به تاپیک هاشون بزنند (با مراجعه به پروفایل و بخش یافتن تمام موضوعات)و در صورت کامل بودن جوابها، مشخص کنند تا دقیقا مشخص بشه که بین این همه تاپیکی که ایجاد شده کدوما هنوز جواب کامل رو دریافت نکردند (چون واسه من مثلا فعلا حدود ۱۰۰ صفحه سوال بی پاسخ میاره!!!)
با اجازه منم یه چند تا نظر بدم.
در مورد اصطلاح قانع کننده، اگه این اصطلاح رو عوض کنیم و مثلا "جواب مفید بود"(فقط یه مثاله) رو بزاریم در این صورت ممکنه جوابی مفید باشه ولی کامل نباشه که در این صورت اون سوال از لیست سوالات بی پاسخ حذف می شه و اگه هم همون اصطلاح "قانع کننده" رو بذاریم به قول اقا فرداد شاید یکی کامل جواب رو ندونه و فقط در حد راهنمایی بگه یا سوال رو درست متوجه نشده و جواب رو غلط بده. به نظرم می شه برای کل تاپیکی که فرد ایجاد کرده گزینه "قانع کننده" رو داشت ولی برای هر ارسال گزینه ای شبیه "مفید بود" رو گذاشت.البته من زیاد با امکاناتی که می شه ایجاد کرد اشنا نیستم و اونچه که میگم صرف یه پیشنهاده.
یه مساله دیگه اینه که فکر کنم برای بخش " پرسش و پاسخ درسی ویژه مقطع ارشد" هم این مساله زیاد نمی تونه کاربرد داشته باشه .از اون جایی که معمولا اساتید مراجع مختلفی رو مطرح می کنند و عموما درسای ارشد اونقدر شبیه کارشناسی نیست که در مورد سوالات بحث بشه و بیشتر تاپیک های این بخش مسائلی غیر درسی رو مطرح کنند.
دقیقا نمی دونم این امکان برای کدوم بخشها ایجاد شده ولی از اون جایی که مشاوره کنکور ارشد و اپلود ازمونهای ازمایشی هم در لیست سوالات بی پاسخ هست حدس زدم که باید بخش "کنکور ارشد" هم جز تاپیک هایی باشه که این گزینه درموردشون اعمال شده که به نظر شخصی خودم در این بخشها لازم نیست چون معیار کامل بودن در این جاها مشخص نیست.
خوب اگه جای تشکر از کاربران هم هست از تمام بچه هایی که سعی می کنند در حد تونا جواب سوالات دوستانشون رو بدند تشکر می کنم و به طور خاص به جز کاربری که اقا فرداد گفتند و حضورشون واقعا موثره از بچه های کنکوری هم برخی خیلی فعالند که اینجا ازشون تشکر می کنم البته فعلا فقط homa خانم رو یادم میاد
در مورد جایزه هم فکر کنم فقط می تونیم بهشون اعتبار بدیم