(۱۱ خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۳۲ ق.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: نه!!!! من داشتم میرفتم سر کار. مامان مطابق اکثر روزا اومده بود تو حیاط بدرقم، منم سپردمش به مامان، گفت حواسم هست گربه نیاد ببرش. وقتی برگشتم ازش پرسیدم جوجه چی شد مامان؟ گفت تو باغچه بود تا وقتی که مامانش اومد برش داشت بردش.
سلام
مدتی قبل بنده هم یه گنجشک هم سن همین تو حیاط دیدم و از صدای جیک جیکش پیداش کردم. بعدش شروع کردم به سرچ کردن اینکه در موردش باید چیکار کنم. اولین چیزی که فهمیدم این بود که بر عکس تصور من مادر گنجشگ ها نمی تونه اونا رو با خودش حمل کنه احتمالا این یه گنجشک بود که یا از لونه افتاد یا از مرحله اموزش پرواز رد شد و تو خونه شما فرود اومد که انشالله جوجه شما هم پرواز یاد گرفته و رفته. این اتفاق تو این فصل زیاد می افته.
چیز دیگه ای که وجود داره اینه که گنجشک ها به شدت اجتماعی هستن یعنی اگر یه بچه گنجشک تنها ببین میان بهش غذا می دن. در این شرایط بهترین کاری که برای گنجشک ها میشه انجام داد اینه که اونو یا تو نزدیک ترین لونه بزارین و چک کنید که پذیرفته شده یا خیر و یا اونو تو جایی مثل بالکن خونتون بزارین که دور از دسترس گربه باشه و مادرش و بقیه گنجشک ها بتونن بهش غذا بدن.(یه بار چک کنید اگر بهش غذا می دن پس ماموریت شما موفق بود- اینم فهمیدم که بچه گنجشگ هر ۲ ساعت غذا می خوره)
در مورد گنجشگی که من پیدا کرده بودم اونو تو نزدیک ترین لونه گذاشتم.
(یه مدت بعد, شاید چند هفته بعد بود، وقتی تو حیاط بودم یه گنجشگ اومد رو شونه ام نشست چیزی که خیلی برام لذت بخش بود و منو یاد گنجشگ کوچولو انداخت)