![]() |
عکسایی که خودتون گرفتید - نسخهی قابل چاپ |
عکسایی که خودتون گرفتید - Masoud05 - 15 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ
هر کسی هر عکس جالبی گرفته بزاره اینجا [attachment=2253] اینو شمال گرفتم، با دوربین زنیت( از اون نگاتیو دارها ). صحنه جالبیه |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - انرژی مثبت - ۱۵ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ق.ظ
موزه ابگینه و نمایی از برج میلاد و امازاده هلال شهر اران و بیدگل |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - Masoud05 - 15 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ق.ظ
همه ماها باغ ارم شیراز رو دیدیم اما معمولاً فقط ساختمان اصلی رو توی عکسا و یا فیلم میبینیم برای همین من چند تا عکس از زاویه دیگه میزارم: [attachment=2261][attachment=2260][attachment=2259] |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - kashir - 15 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ ق.ظ
نترسین بچه ها سفید چاه - هزار جریب - شمال |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - fatima1537 - 16 دى ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ب.ظ
کربلا - بین الحرمین، حرم امام حسین علیه السلام و حرم حضرت عباس علیه السلام |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - انرژی مثبت - ۰۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ق.ظ
یه روز برفی ![]() ببخشید اگه کیفیتش زیاد خوب نیست. |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - موج - ۰۶ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۶ ب.ظ
این عکس مال من نیست از طرفی دلم نیومد نذارمش از طرفی هم گفتم تاپیک جدید زدن براش شاید مناسب نباشه عجیب حال و هوام رو متحول کرده غذاش یه طرف نوع ظروف و نون سنگگش . وای ........ با عذر خواهی از تمام دوستانی که این رو قبل از ناهار میبینند ![]() غصه نخورید: وصف العیش نصف العیش ![]() |
عکسایی که خودتون گرفتید - انرژی مثبت - ۰۶ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۰ ب.ظ
علاوه بر غذاش رنگ ابی ظرفهاش یه احساس ارامش و خوبی به ادم میده ![]() |
عکسایی که خودتون گرفتید - Br2012 - 06 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۰۷ ب.ظ
اگه به جای آب توی سفره دوغ بود همه چیز تکمیل بود ![]() |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - maryami - 06 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۰۷ ب.ظ)Br2011 نوشته شده توسط: اگه به جای آب توی سفره دوغ بود همه چیز تکمیل بود بعدش آدم اینجوری می شد ![]() ![]() ![]() |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - موج - ۰۶ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۰۷ ب.ظ)Br2011 نوشته شده توسط: اگه به جای آب توی سفره دوغ بود همه چیز تکمیل بود دقیقا من هم به همین داشتم فکر میکردم لابد عکاس دوغ دم دست نداشته و صحنه نزدیک بوده از دست بره ترجیح داده سریعتر عکس رو بگیره آقا فتوشاپی اضافه کردم ببین حس دوغ رو بهت میده یا مشخصه که دوغ نیست ![]() رنگش رو سفید صد نذاشتم ولی بازم فکر میکنم که از عکس سفید تره و تابلو هست از طرفی از این هم تیرهتر بشه به دوغ شبیه نیست ![]() |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - maryami - 06 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۵ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۱ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: دقیقا من هم به همین داشتم فکر میکردم اتفاقا چون سایه روشن داره حس طبیعی بودن می ده ![]() خب شاید می خواسته بعدش بره درس بخونه واسه اینکه خوابش نگیره به جای دوغ واسه خودش آب گذاشته ![]() |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - mosaferkuchulu - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۳۵ ب.ظ
حافظیه...شب قبل از کنکور... |
عکسایی که خودتون گرفتید - mosaferkuchulu - 19 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ ب.ظ
شیراز در یک نگاه ![]() جمعه ۱۹ اسفند ۹۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - baziramzi.ir - 19 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۸ ب.ظ
چقدر شیراز قشنگه خیلی دوست دارم بیام شیراز رو ببینم تعریفشو خیلی شنیدم. |