(۰۵ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ)ملیکا نوشته شده توسط: بچهها فلافل هم غذای دانشجوییه خوبیه
اینم لینک طرز تهیش:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
راز خوشمزگی فلافل ۳ تا چیزه:
سیر و پیاز خام رنده شده به مقدار زیاد واینکه توش ماست ترش بریزی البته به صورت ماست چکه .واقعا واقعا خوشمزه میشه واینکه به نظرم اصلا نیاز به ادویه هم نداره .
نخود خیس خورده از شب قبل به صورت چرخ شده( دانشجویان محترم می تونن توی خونه آماده کنن به این صورت که نخود رو ۲۴ ساعت خیس کنید وبعد چرخ کنید اگه ۲ چرخه بشه بهتر است و بعد فریز کنید وبا خودتون ببرید خوابگاه هر وقت خواستید در بیارید از فریزر ومواد بهش بزنید)
اضافات لازم:
سیر وپیاز رنده شده به مقدار زیاد (هر چه مقدارش بیشتر باشه خوشمزهتر میشه )
ماست چکیده اندازه ۳-۴ قاشق غذا خوری
نمک
همین مواد رو خوب قاطی کنید وبعد هم توی روغن سرخش کنید .
یه نکته دیگه این که به جای خیار شور اگه فلافل رو با خیار میل بفرمایید بسیار بسیار خوشمزهتر خواهد گشت .
-------------------------------------------------------------------------
یه غذای خوشمزه وساده دیگه هم هست که هم ارزونه وهم نسبتا زود آماده میشه
بادمجان رو روی گاز کبابی کنید وبعد اونا رو پوست بکنید وبعد له کنید وخوب با گوشتکوب بکوبید .جداگانه پیاز داغ درست کنید حال بادمجانهای له شده رو به پیاز داغ اضافه کنید یکم تفت بدید مواظب باشید نسوزه .بعد کمی ادویه اضافه کنید اگه ادویه آبادان رو داشته باشید محشر میشه بعد از چند ثانیه هم زدن غذا آمادست .بسیار خوشمزست مخصوصا برای عاشقان بادمجان چون یه طعم دودی خارق العاده داره .یه نکته نمک هم بزنید .یادم رفت . یه نکته دیگه برای خوشمزهتر شدن این غذا اینه که از پیازچه توی این غذا استفاده کنید که طعمش رو بی نهایت خوشمزهتر میکنه کافیه موقع پیاز داغ کردن کمی پیازچه خورد شده تفت بدید وسریع بادمجانها رو اضافه کنید حواستان باشه که پیازچه زود می سوزه
----------------------------------------------------------
غذای بعدی یه نوع کباب روی گاز هست که اونم خیلی خوشمزه است
دوستان دانشجو به نظر من اگه چند نفر باشن و پول بزارن روی هم ماهی ۲ الی ۳ کیلو گوشت بگیرن مخصوصا از نوع برزیلی می تونن غذاهای خوشمزه ای باهاش درست کنن )
یه نمونش:
مواد لازم برای همبرگری که خودم اختراعش کردم .یعنی با روش آزمون وخطا کشفش کردم .
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: به توجه به تعداد
پیازچه:۲ سر خرد شده(من توی آشپزیم از همه قسمتهای پیازچه استفاده می کنم چه قسمت سفیدش چه قسمتش سبز)
پیاز: ۲ عدد متوسط (رنده کنید)
نمک
گیاهی به نام مرزه(توی عطاریها می توانید خشک شده اش رو پیدا کنید تازه اش توی سبزی فروشیها هست بیشتر ۶ ماه اول سال شاید خشکش رو به صورت بسته بندی هم باشه من خودم تازه اش رو میگیرم خشک می کنم اما خشکش رو توی عطاریها دیدم )نه زیاد و نه کم .مقدار متوسط .توصیه می کنم اگه پیدا نکردید درست نکنید چون تمام مزه این غذا به این گیاه هست .زیاد هم نریزید بد طعم میشه بعد من رو دشنام میدید .
این مواد رو با هم قاطی کنید و کمی فقط کمی آرد به آن بزنید اصلا تخم مرغ نمی خواهد می توانید به شکل همبرگر در آورید وروی گاز کباب کنید روی فنس یا توی روغن سرخ کنید هر دو مدلش خیلی خوشمزه میشه .
---------------------------------------------------------------------------------------
امید وارم کمکی کرده باشم هر کسی دستور خاصی خواست بپرسید جواب میدم .
دوستان دانشجوی خانم بهترین فرصت برای یادگیری است که وقتی ازدواج کردید دیگه واقعا کد بانو شده باشید من خودم توی دوران دانشجویی چون دور بودم آشپزیم خوب شد و بعد ازدواج مشکلی نداشتم .آشپزی یه نوع تفریحه یه هنره مثل یه زنگ تفریح بهش نگاه کنید وواقعا جدی میگم نزارید برید سر خونه وزندگی تون بعد آشپزی یاد بگیرید چون بعدش اگه بهترین هم بشید اون خرابکاریهای اولیه رو تا آخر عمر کسی فراموش نمی کنه . شما اگه بزرگترین دکتر ایران هم که باشید وقتی ازداج کنید دست پخت خوب بزرگترین برد شما خواهد بود و بسیار ابزار خوبی خواهد بود برای بسیاری از مواقع .پس از این وقتی که دارید بهترین بهره رو ببرید .