(۰۳ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ ق.ظ)ahmadi_development نوشته شده توسط: (02 تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۳۰ ب.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط: (02 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۰ ق.ظ)ahmadi_development نوشته شده توسط: سلام من ۳تا کتاب هوش رو دارم یکی ترجمه سعید راحتی یکی پوران ودیگری پارسه از برداشتی که من داشتم کتاب راحتی خوب بود پوران تقریبا کپی راحتی ومتن شیوایی داشت اما پارسه اصلا بدرد نمی خورد البته اینی که من دارم مال سال ۸۸ است بابدبحتی پیداش کردم ولی ازخریدش پشیمون شدم در مورد پوران فقط نظرم روی شرح درسشه دوستان اگه درمورد حواب تست هاش نظری دارن بگن چون من خودم در مورد جواب هاش شک دارم واینکه چه کتاب تست مطمینی رو پیشنهاد می کنند
تو جواباش اشتباه زیاده.
اول اینکه به شما تبریک می گم امیدوارم موفق باشید
دوم اینکه شما کتاب تست دیگه ای سراغ دارید که به جواباش بشه اطمینان کرد وارزش خریدن داشته باشه
یه سوال دیگه اینکه شما تست های تالیفی پوران رو توی چه سطحی می دونید ایا توی اونها هم اشتباه دیدید
مطالب کتاب پوران، استثنائا تو هوش، ۹۰ درصد به درد نخوره (در صورتی که کتاب راسل رو داشته باشید) . اما چند جا هست که مثل شبکه های بایزین، که چند صفحه ای توضیح داده ... توضیحش هم خوبه. تست های تالیفیش هم همین وضعیت رو داره ... یعنی شاید کلن ۲۰ تا تست به درد بخور داشته باشه...
با این حال داشتنش بهتر از نداشتنشه ...
تو سالهای اخیر دیگه کمتر از مسائل کلاسیک هوش مصنوعی سوال می دن (مثل مسائل جستجوی هوشمندانه و عاملها و ...) بیشتر از فصلهای آخر سوال میدن که نمونه تست هم کمه ازش... بهتره از اینور و اونور تست جمع و جور کنین و زیاد به این کتابای تست اطمینان نکنین ... تست های تالیفی پارسه رو هم گیر بیارین.