(۲۲ آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۰۵ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: (22 آذر ۱۳۸۹ ۱۱:۵۶ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: اگه عوض میکنند و کتاب یوسفی چاپ ۸۹ رو میتونی بگیری توصیه میکنم این کتاب رو تهیه کنی
فکری و جالب درس داده و تستها رو حل کرده من سال قبل مقسمی رو خوندم
اما امسال مقسمی رو تموم کردم و برای دور الان دارم یوسفی رو میخونم و تست میزنم به نظرم یوسفی کاملتر هستش
javadjj جان مارو به شک انداختی . منم چاپ قدیم الگوریتم یوسفی رو داریم . یه فایل PDF ضمیمه کردم، چکیده کتابیه که من دارم( از سایت پوران برداشتم ). یه نگاه بهش بنداز . اگه چاپ جدید هم همینه که هیچی اگه نیست بگو تا بریم بخریم . دستت درد نکنه .
ببین جان دل من خودمم چاپ سوم رو دارم و ولی خوب نمیخواستم این چاپ چهارم رو بخرم دیگه یه جورایی رسید به دستم اره کتابی که الان دست من هستش تمرینات اخر فصلش اضافه شده مثلا برو تو کتابی که داری ببین تو فصل گرافها تو درس و تمرینات دومین بهترین درخت پوشای کمینه یا فراگیر گلوگاه رو بررسی کرده یا تو فصل اول کتاب جدید من ۴ تا ۵ درخت بازگشت رو بررسی کرده اما تو چاپ سوم فقط یکی رو بررسی کرده.
جالبه من هم چاپ سوم و هم چهارم البته چاپ های قبلی از دوستام که قبول شدند گرفتم بیشتر طرفدار مقسمی هستم اما خوب این اقای یوسفی هم انصافا قلم زیبایی داره.
اما خوب نمیخواستم که سر درگم بشی سریعتر انتخاب کن به نظر من زیاد تفاوتی نیست.
یه چی دیگه تو کتاب الگوریتم من زده چاپ سوم زمستان ۸۸ که فک کنم اشتباه چاپی اما مقدمه اقای یوسفی نوشته تابستان ۸۹-در ضمن قیمت جدید ۵۸۰۰ تومن هستش