با سلام
خیلی از دوستان معتقد هستن برای این درس نمیشه یک کتاب معرفی کرد! چون بحث اصلی در مورد توانایی در طراحی و تحلیل الگوریتمها هستش و از هر جا که بدست بیاد زیاد مهم نیست. خوب من کاملا با اونها موافقم!
ولی باید از یک جایی شروع کرد دیگه!
من خودم CLRS رو خوندم و سعی کردم تحیلی بخونمش و تمرین هاش رو هم بررسی کنم(امسالم یکیش بی کم و کاست اومده بود)
زبان اصیش رو می تونید از اینجا بگیرید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و حل تمرینش:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و همین طور کنکور های سالهای قبل (البته دولتی) رو حسابی بررسی کردم مخصوصا سوالهای کنکور علوم کامپیوتر هم خیلی مفید بود (یکی از سوالهای امسال هم شبیه علوم کامپیوتر ۸۷ بود)
جزوه دکتر سید جوادی هم خیلیها می گن کامل هستش ولی من شنیدم اگر کلاسش رو نری ممکنه ازش چیزی سر در نیاری چون خیلی جاهاش خلاصه هستش!و در ضمن یک سری مطالب رو هم که تو کنکور اومده نداره(مثلا قسمت مربوط به الگوریتم های DFS و BFS و نام یالهایی که ایجاد میشن توی کنکور به شیوه ای که در کتاب CLRS اومده سوال شده و از تمرینهای اون قسمت هم تو کنکور سالهای قبل اومده)
به نظرم در کل فقط تمرین و تمرین هست که فکر آدم رو باز می کنه تا با شیوه های مختلف آشنا بشه و یک سری خطوط اصلی دستش بیاد...
و به نظر من کتاب طراحی الگوریتم مقسمی به درد کنکور دولتی نمی خوره (بدتر ذهن رو منحرف میکنه) ولی ظاهرا برای آزاد خوبه...