(۲۱ دى ۱۳۹۹ ۱۱:۲۸ ب.ظ)raam نوشته شده توسط: جناب بهنام!
شما دقیقا جزو همون دسته از افرادی هستی که مدتی پیش هر روز مجبور بودم با اونا سر و کله بزنم. میفهمی چه تعریفی میشه برای شما داشت؟
گروهی از افراد که از عزت نفس پایین خودشون رنج میبرن اما متوجه این امر نیستن. چرا که روزانه نیمی از وقت و زمان خودشون رو صرف هزیان گویی درباره اخلاقیات و خلقیات بقیه میکنن و ذهن محدود اونا تنها منحصر به دو صفحه کتابی هست که مطالعه کردن. کسانی که سخره گرفتن دیگران تبدیل به عادت روزانه اونها شده و مطابق با گستره فکری خودشون تصمیم میگیره و قضاوت میکنن
دنیا بسیار متفاوت تر از چیزی هست که در ذهن شما میگذره برادر
شما مثل اینکه خودت رو زیادی جدی گرفتی. من از هشت نه صبح یه کله کار میکنم تا دوازده یک شب و با آدمایی که دوست دارمم به سختی مجال صحبت پیدا میکنم. افرادی که باهاشون سر و کله میزنم و بحث و جدل میکنیم جزو اوناییی هستند که سر سخنرانیهای انگیزیشون اشک شوق میریزی. ولی حالا شما فکر کن در به در دنبال کبری ناشناس توو اینترنت میگردم باهاش دهن به دهن بشم. این شما هستید که از کمبود توجه شدید رنج میبرید و با گفتن مهملاتی مثل ۲۰۰ ساعت نخوابیدن مداوم و ۶۰۰ بیتکوین دنبال جلب توجه میگردید. پستهای قدیمی که ادیت کردید هم به یاد دارم. خواه پند بگیر خواه ملال.
نقل قول: من قبل تر هم اگر به یاد داشته باشی از شما سوالی پرسیم. به یاد داری؟
دوباره میپرسم جناب هشیار؟
باغ دریانی رو به خاطر داری؟؟؟؟ اگر نه بیشتر واضح بسازم با دادن جزییاتی مثل مکان و حتی لباس هایی که به تن داشتی... ساعت مشخص تر و .....
عجب!....
حرفم در مورد ۲۰۰ ساعت نخوابیدن رو پس میگیرم. ۴۰۰ هم باشه باور میکنم.
----------------------------------------------------------------------------
فاضلاب مجتمعهای دانشگاه (دانشکده، آپارتمانها و ...) به سیستم تشخیص کرونا از پساب مجهز هستند. خوبیش اینه که وقتی میفهمی یه نفر از ساختمان کرونا داره حواست رو بیشتر جمع میکنی. بدیش هم این هست که همون لحظه تمام علائم کرونا رو توهم میزنی داری