(۲۵ آذر ۱۳۹۹ ۰۶:۰۷ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: متخصصین بورس عزیز. به نظرتون چرا سهام فایزر گرون نمیشه؟ حتا با اینهمه خبر حوب!!
من چیز خاصی راجعبه بازار امریکا نمیدونم, اما چندتا نکته به ذهنم رسید که چندتا خبرم میزنم تنگش میگم:
- «خبر خوب» بیشتر از مخلفات تحلیل فاندامنتال(بنیادی) حساب میشه, فاندامنتال هم خیلی به درد تریدرهای کوتاه مدت نمیخوره! (به استثنای استراتژی event-driven) مگه اینکه بخوای News-trading کنی که اونم وقتش گذشته. تریدرهای روز و ماه و هفته تحلیل تکنیکال بیشتر به کارشون میاد تا بنیادی. فاندامنتال واسه سرمایهگذاری و Hold هست... . سهام فایزر هم موقعیت تکنیکال جذابی نداره ظاهراً!
- سهام فایزر هم گرون شده نسبت به قبل از انتشار خبرش! نمیدونم چرا میگی گرون نشده؟! شاید منظورت پامپهای شارپ باشه! ولی اونطور که من الان نگاه کردم از بعد خبر سهامش آپترند هست. به HLهای سهم نگاه کن. کمی صبوری میخواد تا اینم مثل بقیه واکسنی ها بکشه بالا
- رشد شارپی خیلی هم ذوق نداره مگه برای نوسان گیری. رشد climax ریزشهای سنگینی هم پشتش داره.
برگردیم سر فاندامنتال قضیه؛
- برای سنجش بنیاد به رشد پایدار سودسازی (Revenue growth)باید خیلی بیشتر دقت کنی که واسه فایزر ظاهراً جالب نیست و رقبا وضع بهتری دارن. همه چیز event نیست.
- همه ی پول قرار نیست بره تو جیب فایزر و اگه اشتباه نکنم پنجا پنجا با Biontech شریکن
- به این نکته هم باید دقت کنید که واکسن این شرکت کامل تایید نشده(Approval) توسط سازمان غذا و دارو, بلکه الان تو مد Emergency approval هست و باید ارزیابی ها تکمیل بشه و امکان افت تاثیرگذاری و عقب افتادن از رقبا هست.
- قطعاً واکسن کل دنیا رو این شرکت قرار نیست تامین کنه و به مرور به تعداد رقباش اضافه میشه.
- تکنیک شرکت فایزر و واکسنی که تهیه کرده مشکل ذخیره و انبار داره! باید در دمای خاصی نگهداری بشه. در حالی که واکسن رقبا با همچین مشکلی رو به رو نیستن و قطعاً تاثیر بدی روی بازار فایزر میزاره.
- ظاهراً انقدر که دارو نون توشه, واکسن نون توش نیست : ) حتماً به اندازه داروسازی دستش برای قیمتگذاری واکسن باز نیست!
- والله أعلم!