(۱۲ آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۱۳ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: (12 آذر ۱۳۹۹ ۰۱:۳۷ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: چیزی نمونده به بحران ۳۰ سالگی برسم !
به بعد ۳۰ سال به بعد میانسالی می گن یا سن یه عدده !
چقد تلقین بد میکنی به خودت. پسرم من دارم میشم ۳۲ سال عین خیالمم نیس جای این کارا عشق کن از زندگیت عششق
پارسال خیلی سرم شلوغ بود از باشگاه رفتن بگیر تا تفریح و غیره امسال به لطف کرونا همه حذف شد و تقریبا عین زندونی ها خونه موندیم و کارها تقریبا دورکاری شد از اونجایی که متاسفانه زیاد اهل مطالعه و فیلم دیدن نیستم بیشتر تو اینستاگرام و یوتیوب هستم هر از چند گاهی هم یخورده زبان می خونم راستش امسال نتونستم خیلی از زندگیم لذت ببرم ولی ناشکر نیستم مشکل خودم بودم نتونستم خودم رو با شرایط جدید ( قرنطینه و تغییر سبک زندگی وفق بدم ) .
هر روز برنامه ریزی ، ولی عملی نمیشه ، دیگه خودت حساب کن دیگه عین زندانی ها همش خونه ای یا تو تلگرامی یا اینستا یا در حال آشپزی یا خونه تمیز کردن شدم عین زن های خانه دار ولی تنها !( واقعا نمی دونم چطوری یه تعداد از خانم ها فقط کار خونه داری انجام میدن حوصلشون سر نمیره والا من امکانات زیادی هم ندارم ولی در عرض دو ساعت تمام کارهای خونه انجام میشه ! ) عجیبه نمی تونم تغییر کنم و مثلا کتاب بخونم یا تخصص جدید یاد بگیرم دلیلش اینکه اینا برای من دیگه جذابیتی نداره !
اصلا خودمم نمی دونم چرا این حرفا رو تو مانشت می زنم ولی عب نداره خودم می نویسم بعضی ها میان می گن چرا فاز منفی میدی حاجی کجا من فاز منفی دادم ...