(۱۹ مهر ۱۳۹۹ ۰۵:۰۸ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: یه تحلیلی هم میفرمائید دکتر؟
از روی تب میشه فهمید یه بچه مریضه؛ برای تشخیص مریض بودنش نیازی نیست حتماً دکتر باشی!
برای این چارت هم نیاز نیست حکماً دکترای اقتصاد داشت, با یه نگاهم میشه تشخیص داد لب چه پرتگاهی قرار گرفته یکی از بزرگترین(!) * اقتصادهای دنیا!
پر واضحه که بدجوری خطر غرق شدن رو حس کردن که اینجوری بادبانا رو کشیدن!
تحلیل میخوای منبع چارت خودش راجع بهش حرف زده (منظورم بلومبرگ نیست, هاست این ایمیجه. من دیشب از اینجا خوندم در موردش)
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اون علامت سوال کنایه آمیزی هم که کنار اقتصاد کانادا گذاشتم هدفم زیر سوال بردن جایگاه اقتصادیش نیست!
مسخرم میگیره که این - به قول یارو House of cards - اون سر دنیا تو کُنج عافیت با یه کرونا اینجوری رفته رو پل!
راستش همیشه برام سوال بوده که اگه این تحریمای ۲نونه که واسه ایران پیچوندن, با همین کیفیت محاصره (که الان دیگه به مراحل ریزهکاری و سفیدکاریش رسیدن) , روی این دُوَل راقیه و پرمدعا پیاده بشه تا چند روز میتونن دووم بیارن!؟ حالا نادیده بگیریم که اقتصاد اونا مثل ما اکوشِیخیزم نیست و باهوشتر از این حرفان که دمب به تلهی تحریم ندن!!
هیچوقت اونقدی احمق نیستم که بخوام اقتصاد کانادا رو با اقتصاد این مرز پرگهر که قیمت ریشتراش موزر داخلش شده ۸تومن, تو یه ترازو بزارم و مقایسه کنم!
اما اقتصاد فقط ضریب جینی و تولید ناخالص و فرصتهای شغلی و خمس و زکات و .. نیست!
هر وقت وزن تحریم و محاصره دادی به هر نودش اونوقته که عیار واقعیِ اقتصاد هر کشوری بدست میاد
پ.ن: حتماً از تحریمای جدید باخبر شدید. و حتماً شما هم شنیدید که دولتمردان گرام طبق سنت حسنهی دولت گرامتر قبلی تحریمای جدیدو الکی خوند! اون یکی میگفت کاغذ پاره, اینا یه ذره حلقه رو بازتر کردن و میگن نمایشی و تبلیغاتی!! خدا رو شکر از اون دولت به این دولت improve در حدی هست که بشه تو یه ژورنال دسته چندم چاپش کرد!
حالا نمیخوام کلاً منکر بشم که بعضی از کاغذ امضا کردنای ترامپ صرفاً تبلیغاتیه, ولی این یکی جدید از جنس اون زهرداراشه! به طور خلاصه اونطور که من راجع بهش خوندم همه ی پلهای برگشت به برجام رو بسته به مین! و همین بس بود که دلار ناامید شده از مقاومت روانی ۳۰هزار تومن, نفس چاق کنه و این مقاومتم بفرسه پهلو مقاومتای قبلی! هدف بعدیش هم قطعاً ۳۲ تومن و چه بسا ۳۴ - ۳۵ -۳۶! و دعا کنید که تو همین کانال ۳۰تومن وا بده, وگرنه هیچ بعید نیست بتازونه برا ۷۰تومن!