(۱۷ شهریور ۱۳۹۹ ۰۳:۲۶ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (16 شهریور ۱۳۹۹ ۱۰:۵۲ ب.ظ)۶۰۴۰۱۵۰۵ نوشته شده توسط: وقتی احساس میکنید به ته خط رسیدید چی کار میکنید حالتون بهتر میشه ؟
شاید باورتون نشه اما این روزا عجیب فکر خودکشی میزنه به سرم
من ک اگه به این حد برسم اول ی دل سیر گریه می کنم سبک شم
حتما حتما دعا و عبادت خیلی تاییر می ذاره آدم احساس می کنه ی تکیه گاه داره و پشتش به خدا گرم میشه
نمی دونم من قوی شدم یا پوستم کلفت شده اصلا هم شعار نمی دم اینجور موقع ها پا میشم ی دستی به زندگی ام می کشم از مرتب کردم اتاق شروع میشه تا ی برنامه ریزی اساسی...
چیزایی که گفتم دقیقا چند شب پیش برام رخ داد و خوشحالم که این چند روز با هدف زندگی کردم ن اینکه از زندگی دست بشویم و برم فاز افسردگی بلاخره هر کسی مشکلاتی داره ک باعث میشه فکر کنه ب آخر رسیده ولی می تونه ی نقطه بذاره و دوباره شروع کنه البته من ب اوج نا امیدی و خودکشی نرسیدم ولی واقع شرایط سخت شده و از همه طرف فشار روم هست.
بعد ی موضوعی ک شاید من ب هزار نفر گفتم اینه ورزش کن .ورزش واقعا حال آدم را عوض می کنه درسته مشکلاتت را حل نمی کنه ولی داشتن روحیه خوب باعث میشه با مشکلات بهتر کنار بیای
در کل حال و هوایت را عوض کن
اگر با دعا و راز و نیاز و از خدا خواستن چیزی حل میشد که الان کشورهای مسلمان همه از بهترین کشورها بودن.
اتفاقا از بدبخت ترین هست که همیشه داخلشون جنگ و بدبختی هم هست.
اگر نمیدونی که هیچ، اگر آگاهانه مردم رو سرکار میزاری بحث جدایی داره
دعا و خدا رو درست کردن تا من و شما رو سرکار بزارن و امید واهی بدن...
مردم رو سرکار نزارید. هیچ معجزه گری وجود نداره.
اگر فکر کردی خدا اون بالا نشسته و منتظر دستور من و شماست تا ظالم رو به سزای عملش برسونه و گره از کار من و شما باز کنه، باید منطقی تر فکر کنی و تجدید نظر کنی در افکارت.
(۱۶ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۰۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: خدا پدر و مادر تلگرام را بیامرزه یه پیام میدی بعد طرف فرصت داره فکر کنه میخواد پولو بده یا نه یا چطوری ردت کنه...قبلا میخواستی پول قرض بگیری باید زنگ میزدی خیلی حالت ضایعی بود. بعد طرف باید پشت تلفن در لحظه تصمیم میگیرفت باید پولو بهت بده و یا یه بهونه ای دروغی سر هم کنه. بعد وقتی بهونه اش منطقی به نظر نمیرسید و تابلو بود الکیه آدم خودش بیشتر خجالت میکشید )
هیج وقت فکرشم نمیکردم دلم برای ایران اینقدر تنگ بشه..چی میشد کشور ماهم مث همه جای دنیا اقتصاد درست حسابی داشت، همه چی نرمال بود، استرس بخشی از زندگی روزمره نمیبود... آدم دیوونه نیس خانوادشو ول کنه بره ۱۰۰۰۰ کیلومتر اونور دنیا
تابستان ۱۳۹۷ وقتی حرف میزدم که یک عده تون ریختید رو سرم، یک عده هم بی تفاوت رد شدید....
اون ور دنیا نشستی و مردم رو تشویق به سکوت میکردی ؟؟؟
بیا ایران... چرا اون ور نشسته بودی و نسخه برای من داخل ایران می پیچیدی؟
(۱۶ شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۰۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اردیبهشت ۹۷ من داشتم ماشین انتخاب می کردم که دلار پرید بالا و همه چیز خراب شد. تازه داشتم به جایی میرسیدم که میتونستم یه حرکتی بزنم. اگه اون زمان یکی به من سرمایه گذاری رو یاد می داد اینطوری نمی شد اما حیف که اطرافیان ...
نق نزن.. غز نزن و انرژی منفی هم نده.
۲ سال پیش تا حرف میزدم همین حرفها رو تحویلم میدادی... چیه افتادی به ناله کردن؟
سرمایه گذاری میکردی؟ یعنی دلار میخریدی؟ دلار خریدن که خوب نبود و ظلم به اقتصاد کشور بود.. چی شده؟؟
دیگه نبینم نق بزنی.
حوصله موج منفی ندارم.
محض یاد آوری چند تا پست بالا میاریم از تابستان ۱۳۹۷
یک عده هم در این سایت و هم در جاهای دیگه برای این وضعیت و سیستم سینه سپر میکنن و جانانه دفاع میکنن، بعد میبینی طرف اصلا ایران نیست! تو فلان کشور نشسته و میگه وضعیت اینجا خوبه و حالا خیلی به خودش زحمت بده میگه بله یک سری مشکلاتی هم هست که انشالله در ۵۰۰ سال آینده رفع خواهد شد. تازه برید خداروشکر کنید ایران وضعش خوبه... ما در فلان ایالت آمریکا غذا و دارو هم نداریم. برای وضعیت فعلی ایران هم هیچ ایده ای جز تحمل و فرو رفتن تو بدبختی بیشتر هم ندارن. نهایتش اینه که برید به اصلاح چی ها رای بدید
از ۴۲ سال گذشته فقط تابستان ۱۳۹۷ رو مثال میزنم. در این سایت که عمده اونا کارشناسی ارشد و دکتری هستن (اکثریت از بهترین دانشگاه های ایران و خارج کشور)، تحمل کوچک ترین نظر مخالف رو نداشتن و هنوزم ندارن.
اینکه در فلان رشته در بهترین دانشگاه ایران یا خارجه تحصیل کنی، به هیچ عنوان به این معنی نیست که خیلی می فهمی..
تابستان ۱۳۹۷ (قبلش هم میزاریم کنار) ۹۹ درصد مطالب این تاپیک سیاسی که هیچ، حتی اقتصادی هم نبود... بلکه حول محور کوکو سبزی و آفتاب سوختگی بر اثر افتاب گرفتن یا مشکل با دوست دختر/پسر بود. این نشون میده افرادی که باید در جامعه پیشرو باشن از اکثریت جامعه و افراد کف خیابون عقب تر بودن و متاسفانه هنوز هستن(امیدوارم بخاطر منافع شون نبوده باشه)
فعلا روزهای خوبی هست و لذت ببرید که روزهای بسیار بدتری در راهه.
این کشتی به گِل نشسته.....
رای اوردن یا نیاوردن ترامپ فرقی به حال ایران و ایرانی نداره و نیامدن ترامپ نهایتا چند وقتی آینده سیاه ایران و ایرانی رو به عقب می اندازه...
این مملکت دلسوز نداره. سیستم کار نمیکنه و به بن بست رسیده. حاکمیت تمام سرمایه اجتماعی شو از دست داده و هیچ کاری هم نمیتونه بکنه.
ما مردم هم که هیچی، هر وقت دردمون امد، صدامون در میاد وگرنه میگیم گور بابای بقیه.. ما که فعلا راحتیم!! غافل از اینکه نوبتی هست... نوبت ما هم میشه..
فعلا خداحافظ چون حوصله کل کل با بهنام رو ندارم و پاسخ هم نمیدم. (بهنام تو هم امریکا نشستی و نسخه برای ما که داخل ایرانیم می پیچی که تحمل کنیم؟ یا امید بستی به امدن بایدن؟)