یه سری ریسرچ پیپر رو که میخونم حس میکنم که کارایی که امثال من تا به امروز چاپ کردن بیشتر شبیه انشای کلاس اول دبستان نویسنده های همچین پیپراس

:///
بیشتر ریسرچ کامپیوتر ساینس دنیا رو چینیا میچرخونن، ولی فک نمیکردم که کسایی هم که چین موندن و انقدررر میتونن خفن باشن!!! البته امار برگشت مغزها به چین هم بیشتر و بیشتر داره میشه که بی تاثیر نبوده. الان میفهمم چرا دوست چینیم میگفت من و دوس پسرم نمیمونیم اروپا و بر میگردیم چین با حقوق تقریبا برابر با اروپا چون اونجا صنعت هست واسمون (فقط توی ۳ شهر بزرگ).
همینجور که در صدر لیست top 500 super computer رقابت زیگزاگی بین امریکا و چین هست، حس میکنم حداقل توی حوزه ی کاری من هم به همین شدت رقابت وجود داره و روزی میبینم که با اختلاف چین از امریکا هم جلو بزنه! حداقل پیپرای جدید دارن همچین چیزی رو ترسیم میکنن (: حداقل توی این یه مورد مطمینم کل اروپا دست به دست هم بدن نمیتونن به گرد چین برسن ((:
حداقل توی حوزه ی کاری خودم مطمینم که نه در صنعت و نه در تولید علم، کل اروپا سر جمع به گرد پای چین نمیرسه. واسه ی انجام یک پیپر مروری حدود ۱۲۰ پروژه ی اتحادیه ی اروپا رو بررسی کردم و از اونور ۱۶۰ پروژه ه ای انجام شده/در حال انجام امریکا رو هم بررسی کردم. چیزی که امریکاییا انجام میدادن خیلی منسجم و درست و حسابی و متمرکز بود. و تکرار و بخش پیش بینی نشده وجود نداشت. در مقابلش ریسرچای اروپایی هاعملا مسخره بازی بودن.. حداقل چیزی که من دیدم. یسری ادم مثل استاد من همینجوری سابجکتا رو اسکرول میکنن و پروپوزال مینویسن و فاند میگیرن از european commission و یسری پارتنر جمع میشن و با هم مثلا میخان ریسرچ انجام بدن. اخرش میبینی توی هر فاز هر پارتنر میخاد از زیر کار در بره و کارشو بندازه گردن اون یکی و ته هر فاز یه سری مطلب بی کیفیت نوشته میشه و اخرش بجای کار علمی یک کار کاملا تکنیکال و فاقد ارزش علمی انجام میشه عموما. و سایتی گرداوری میشه و نتایجو اونجا به اشتراک میزارن که همونم بعد از دو سه سال ناپدید میشه و هیچی از پروژه ای که چند میلیون یورو واسش خرج شده باقی نمیمونه.

دلیلی هم که اکثر بچه های اروپا نمیتونن پیپر چاپ کنن و یا پیپر کمی پابلیش میکنن دلیل مسخره بودن تاپیک پروژه هاشونه و حجم بالای کار تکنیکالی که باید انجام بدن و لزوما هیچ ربطی به کار ریسرچشون نداره.
بیشتر رشد علمی ای که توی کشورهای اروپایی هست به نظرم فاند داخلی کشورها رو دارن مثل nwo هلند.
واسه همین توصیه اکید میکنم اگر کسی میخاد اپلای کنه و واقعا دنبال ریسرچه و نتیجه ی کار واسش مهمه، حتما به منبع و سورس فاندینگ وکنسی ها دقت کنین. اگر سورس فاند اتحادیه ی اروپا بود، توی تصمیم گیری تون تامل بیشتری کنید.