(۱۱ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۳۷ ق.ظ)abolfazl pepco نوشته شده توسط: با سلام
با ارشد معماری کامپیوتر دانشگاه تبریز میشه دکتری دیجتال همون دانشگاه ( دانشگاه تبریز)رفت یا نه؟؟؟؟ تغییر گرایش مشکل نباشد. البته معدلش الف میتونه بدون کنکور گزینش بشه یه نمیزارن؟؟؟
سوال دوستم است ممنون میشم جواب بدید. ساکن تهران هست اینجا درس میخونه
سلام
رفتی توی قسمت مشاعره اینم زدی،
بزنم بلاکت کنم خوبه؟؟؟
خودت خوشت میاد یکی بیاد توی اتاقت صندلیت رو بندازه توی کمد ؟
بعد چندتا از کتاباتو بچسبونه به پنجره؟؟بعد پرینترت رو برعکس کنه یا مثلا کیف پولت رو آویزون کنه؟
=======
نکن از این کارا که میدونی درست هم نیست ، نکن برادر من
(۱۱ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۳۳ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: ازدواج خوب که مطمین باشی طرفت بهت میخوره خیلی خوبه به نظرم ولی متاسفانه در کل هندوانه دربستس ازدواج برای همین ادم میترسه. حتی ازدواجم نه حتی میخوای با یکی اشنا بشی همش میترسی نکنه بهم نخورید و دل کسی رو بشکونی یا برعکس.
فک کن با یکی باشی که بهترین دوست زندگیت باشه بعد هم زمان همسرتم باشه. خیلی رویاییه به نظرم.
هرکی منو دوس داره این پستو لایک کنه ببینم با خودم چند نفریم. ( لایک خانما دو تا حساب میشه :دی)
به نظرم تا ۶ ماه هفته ای یکی دو بار باید آدما با هم برن بیرون.
یا دو هفته یک بار.
"دختری که اینو ازم قبول نکنه یا منو از کارو زندگی بندازه بابت بیرون رفتن یا من اونو از کارو زندگی بندازم" به نظرم این جور موارد سر انجامی ندارن.
وابستگی ناشی از این مورد هم شاید به این خاطر باشه که هر کس خودش رو اون جور که باید نشون نده(مثل حرف قشنگ زدن که یکی وایسته دیگری میشه)، یه این خاطر من حالم بهم میخوره از این عشقولانه های مجازی.
فرض هم کنیم در بدترین حالت طرف دلش بشکنه،(همون اوایل) باز خیلی بهتر از اینه که یه عمر با زجر و تحمل همدیگه زندگی کنن، یه عمر که چه عرض کنم، همون یه سالشم زیاده